To je to što me zanima!

Problemi za Dominga: Još 11 žena tuži ga za zlostavljanje...

Domingo je navodno prisiljavao žene da s njim imaju seksualne odnose, a zauzvrat im obećavao kako će im 'srediti' dobar posao'
Vidi originalni članak

Nakon što je početkom kolovoza iscurila vijest kako su osam pjevačica i jedna plesačica optužile Plácida Domingo (78) za zlostavljanje, slavni operni tenor ponovno se našao u središtu skandala. Naime, još jedanaest žena optužilo je Dominga za seksualno napastovanje. 

Za te optužbe slavni tenor rekao je kako oblijuju nedosljednostima te nisu točne. 

- S obzirom na istragu koja je u tijeku, nećemo komentirati pojedinosti, ali snažno osporavamo pogrešnu sliku koju agencija AP pokušava stvoriti o gospodinu Domingu - komentirala je Domingova glasnogovornica Nancy Seltzer. 

Domingo je navodno prisiljavao žene da s njim imaju seksualne odnose, a zauzvrat im obećavao kako će im 'srediti' dobar posao'. Ukoliko bi ga neka žena odbila, tvrde strani mediji, kaznio ih je tako da su ostale bez angažmana. Jedna od njih tvrdi da je Domingo gurnuo ruke pod njezinu suknju, dok su tri žene rekle kako ih je prisilio na poljubac, jednu u garderobi, drugu u hotelskoj sobi i treću na poslovnom ručku.

Operni pjevač u braku je od 1962. godine, ali ga to nije spriječilo da bude neugodan na poslovnim događanjima. 

- Poslovni ručak je uobičajen, no nije normalno kada te netko tijekom istog tog ručka pokušava držati za ruku ili ti stavi ruku na koljenu. On je uvijek pronalazio način za dodirivanje i poljupce - ispričala je zlostavljana žena. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 2

  • _Varešak_ 06.09.2019.

    Gori od Škare.

  • Timpan 06.09.2019.

    Škarina škola.

Komentiraj...
Vidi sve komentare