To je to što me zanima!

'Procurila' je fotka gole Cardi B

S njom je bio i partner, reper Offset pa se pretpostavlja kako je fotografija bila namijenjena zapravo njemu. Ali uz njega, vidjeli su je milijuni fanova reperice. Samo na Instagramu prati je preko 76 milijuna ljudi
Vidi originalni članak

Američka reperica Cardi B (28) uglavnom šokira golišavim izdanjima, ali sada je otišla korak dalje. Na Instagramu je slučajno objavila fotografiju na kojoj leži gola na krevetu. Kada je shvatila što je napravila, brzo je izbrisala selfie i ispričala se fanovima. Kaže kako neće nikoga tužiti zbog sporne fotografije jer je sama kriva.

OBOŽAVATELJICA FOLK DIVE? Cardi B je objavila 'vrući' ples Jelene Karleuše na Instagramu

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Zajeb*** sam. Sranja se događaju. Bože zašto sam ovoliko glupa - komentirala je Cardi u svom stilu. Posljednjih dana slavila je svoj 28. rođendan i sve je, kako kaže, izmaklo kontroli.

S njom je bio i partner, reper Offset (28) pa se pretpostavlja kako je fotografija bila namijenjena zapravo njemu. Ali uz njega, vidjeli su je milijuni fanova reperice. Samo na Instagramu prati je preko 76 milijuna ljudi. 

Cardi B i Offset su u turbulentnom braku od 2017., ali svako malo prekidaju i mire se. Reperica je u rujnu podnijela zahtjev za razvod nakon tri godine braka zbog njegovih nevjera, ali čini se kako mu je oprostila. Imaju kći Kulture Kiari Cephus (2). 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • nomistakes 15.10.2020.

    koja je razlika izmedju zvanicnih fotki i ove koja je "procurila"???

  • Cirenac 14.10.2020.

    Procurila,dobro je da nije iscurila.

  • crni106 14.10.2020.

    Ima covid zato tako izgleda.inace bila visoka,plava zgodna

Komentiraj...
Vidi sve komentare