To je to što me zanima!

Procurila je sporna snimka pobjednika MasterChefa: 'Radio sam stvari koje nisu na ponos'

U javnost je puštena sporna snimka pobjednika posljednje sezone kulinarskog showa, na kojem se vidi kako ušmrkava bijeli prah. Snimka je navodno nastala prije pet godina
Vidi originalni članak

Mnogima omiljeni kandidat Ivan Temšić (26) postao je novi najbolji amaterski kuhar pobijedivši u showu 'MasterChef'. Samo dan nakon pobjede u javnost je puštena snimka koja je navodno nastala prije pet godina, na kojoj se vidi Ivan kako u nosnicu ušmrkava nepoznati bijeli prah.

POGLEDAJTE NOVOGODIŠNJI KONCERT LIDIJE BAČIĆ:

- Kao kroz kuhanje, ali i život, vodim se istim konceptom, učenjem iz grešaka. Istih sam napravio mnogo i iz svake od njih, izvukao životnu poduku. Radio sam stvari koje nikako nisu na diku i ponos, ali drago mi je što sam kroz njih prošao, jer su me definirale u osobu koja sam trenutno - započeo je Ivan nedavnu objavu na Instagramu.

Uz pobjedničku fotografiju u kuharskoj uniformi, Ivan je na Instagramu objavio podulji post o mračnim vremenima koja su iza njega. 

MLADIĆ IH JE ODUŠEVIO KUHANJEM Gledatelji komentirali Ivanovu pobjedu u MasterChefu: 'Bio si najbolji! Mama je jako ponosna'

- Najviše štete sam napravio sebi i svojoj okolini i zbog istoga žalim, ali prošlost je prošlost, i tamo bi trebala i ostati. Svjestan sam svojih postupaka iz prošlosti koji su svakako bili nepotrebni, ali smatram da me je svaki od njih ojačao i opametio. Kuhinja je uvelike doprinijela odmicanju od toksične okoline u kojoj sam se nalazio, a moja volja, želja, ambicioznost i snaga su pokazali moje afinitete i staloženost. Smatram da svojim postupcima mogu pokazati kako se sa samog dna, kroz rad i fokus, mogu postići velike stvari. Kroz sami MasterChef pokazao sam sebe i smjer kojim ću se voditi i dalje, i svima koji me osobno poznaju, kao i situaciju u kojoj sam se nalazio, potvrdio koliko mogu i želim. Život piše čudne priče, sami odabiremo svoje puteve, ali nikada nije kasno da iste i promijenimo, a ja mogu biti primjer ostalima da se isti bira sam! - zaključio je. 

Objavom je oduševio i inspirirao mnoge, pa su mu u komentarima pisali riječi podrške:

- 'Bravo', 'Svaka ti čast', 'Čestitam ti, pravi si'.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Neka Mačka 05.01.2022.

    Ovako je svima koji osvoje nešto ili koji su prvi u nečemu pogotovo našim hrvatskim zvjezdama. Ovi što su niži od njih i koji žele sve sebi uzeti oni će uvijek biti protiv i tražiti i kopati da nađu dlaku u jajetu i nekoga ponize. Sram vas može biti dečko se digao iz svojih osobnih problema i osvojio masterchef svojim zaslugama i dobrim kuhanjem a vi tražite način da ga ponizite.

  • 01.01.2022.

    samo hrabro na ponos sebi i svojoj obitelji,svi padnemo ali treba se znati dici ti znas

  • nicknameexist 01.01.2022.

    Haha sad je decko kriv jer radi nesto sto rade politicari,direktori,Bandici,Mamici,sportasi...pa cak i nacelnici najvecih selendri u RH i njihova mladuncad pa nikom nist on barem ne smrce na racun naroda

Komentiraj...
Vidi sve komentare