To je to što me zanima!

Procurila jedina fotografija Marilyn Monroe i JFK-a

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Fotografija na kojima su Marilyn i JFK zajedno snimljeno je puno, ali su zaplijenjene i uništene zbog govorkanja o aferi između Merlinke I JFK-a
Vidi originalni članak

Na izložbi u Los Angelesu objavljena je rijetka fotografija Johna F. Kennedya i Marilyn Monroe snimljena 1962. na proslavi njegova rođendana u Madison Square Gardenu. Na toj je proslavi Merlinka pjevala nezaboravan ''Happy Birthday Mr. President''. Autor  crno-bijele fotografije je fotograf Bijele kuće Cecil Stoughton, a na slici Monroe nosi nezaboravnu pripijenu bijelu haljinu s lažnim dijamantima. Jacqueline Kennedy na suprugovoj proslavi rođendana nije se pojavila jer joj je sam JFK rekao da će Marilyn biti tamo. Fotografija je objavljena u utorak, na dan kada bi pokojna Merlinka imala 84 godine.
- Fotografije na kojima su Marilyin, Robert i John Kennedy zajedno rijetke su jer su Tajna služba i FBI sve takve fotografije zaplijenili zbog glasina o aferi JFK-a s Merlinkom - naglašava filmaš Keya Morgan koji je fotografiju kupio tijekom rada na dokumentarnom filmu o smrti glumice: ''Marilyn Monroe: Ubojstvo na Helena Driveu br. 5''.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • drug Tito_1 02.06.2010.

    Tito je bio veliki prijatelj s JFK,...

  • blur 02.06.2010.

    Raritet = rijetkost rarro=rijetko) nemam ništa protiv akademskih naziva i stručnih pojmova,ali ovo je čisti stranizam.

  • stari mudrac 02.06.2010.

    koga to više itd, itd....

Komentiraj...
Vidi sve komentare