To je to što me zanima!

'Procurile' fotke ludog provoda: Bahra i Marijana se 'razbacale' u klubu i pjevale narodnjake

Osim što su ljubiteljice reality showova, bivše kandidatkinje 'Ljubav je na selu' vole i dobru zabavu i pjesmu. Zahirović i Črlenec u jednom su klubu pjevale i plesale, a njihovu snimku podijelila je i bivša kandidatkinja BB-a
Vidi originalni članak

I nakon sudjelovanja u reality showovima mnogi kandidati nastavljaju druženje u 'stvarnom životu'. Još smo ih nedavno gledali na malim ekranima, a dvije kandidatkinje iz posljednje sezone emisije 'Ljubav je na selu' ovaj su vikend išle u izlazak. Marijana Črlenec proslavila je 30. rođendan, a na slavlje je pozvala kolegice iz showa. 

POGLEDAJTE VIDEO: Dame otkrile kako se spremaju za izlaske

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nezaboravna Zagrepčanka Bahra Zahirović (54), koja je mnoge osvojila smiješnim izjavama, i Marijana Črlenec, koja se borila za srce Hakije Špaga (41), zaplesale su u jednom, ako je suditi prema pjesmama, folk klubu. 

'Razbacale' su se na Severininu pjesmu 'Gas gas', a potom su 'rasturile' i na pjesmu folkera Mile Kitića (68) 'Dva drugara'.

- Bilo je super! Izašli smo u jedan klub u Zelini, profeštali, zabavili se, bilo je odlično - rekla je slavljenica za RTL

ODGOVARALA NA PITANJA Bahra: Čujem se s Valterom, a što bude, bit će. Nećemo srljati

Imale su mikrofon pa su se izmjenjivale, a veselu snimku iz izlaska na društvenim je mrežama podijelila i treća reality zvijezda, Antonija Čatipović (35), koja je prije dvije godine sudjelovala u Big Brotheru. Ona nije prisutna na snimci, a Marijana i Bahra 'razbacale' su se po klubu.

Zahirović je za izlazak odabrala jednostavnu kombinaciju pa je odjenula hlače i košulju, a Črlenec je pokazala novu boju kose te odjenula dugu haljinu. Djevojkama se pridružila i  Martina Serdar, koja je također sudjelovala u 'Ljubavi na selu' te u realityju 'Ženim sina'. Slavlje nije propustio ni farmer Josip Tratnjak

U njihovom društvu našao se i misteriozni muškarac koji ih je cijelo vrijeme snimao, a Marijana je naposljetku i s njim zanosno zaplesala. 

Osim što su ljubiteljice reality showova, bivše kandidatkinje 'Ljubav je na selu' vole i dobru zabavu i pjesmu. Bahra je nakon showa priznala kako se i dalje čuje s Valterom Krastićem (52), za čije se srce borila na farmi. Marijana se nedavno zaručila, a Antonija iz 'Big Brothera' povukla se iz javnosti nakon sudjelovanja u showu. 

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Luna777 22.06.2020.

    Zabavili se na cajkuše. Zar toga još ima kod nas?

  • 17.06.2020.

    Udri mujo u tarabe...

  • Nabreklakožica 15.06.2020.

    Neka, mi za drugo niti nismo nego da nas ovakvi primitivci zabavljaju...

Komentiraj...
Vidi sve komentare