Obavijesti

Show

Komentari 12

Bahra: Čujem se s Valterom, a što bude, bit će. Nećemo srljati

Bahra: Čujem se s Valterom, a što bude, bit će. Nećemo srljati
18

Simpatična Zagrepčanka u emisiji 'Ljubav je na selu' osvojila je srca mnogih. Na njezin su račun na društvenim mrežama nastale mnoge stranice, a na jednoj od njih obožavateljima je odgovarala na pitanja

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Bahrina pjesma je hit: 'Pogled, oči k'o Popakontas, Indijanka...'

Gledatelji su svakodnevno hrlili pred male ekrane dok se emitirala emisija 'Ljubav je na selu'. U ovogodišnjoj sezoni mnogi su kao svoju miljenicu u emisiji odabrali Zagrepčanku Bahru Zahirović (54), koja ih je, kako pišu po društvenim mrežama, svakodnevno nasmijavala svojim izjavama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:42

Bahra je bila na farmi kod Valtera Krastića iz Buja (52) te se borila za njegovo srce. Naposljetku je upravo nju i odabrao. Na račun ove Zagrepčanke 'osvanuli' su mnogi memovi, stranice na društvenim mrežama, a dobila je i svoju pjesmu na YouTubeu. 

Na Facebooku postoji stranica 'Dnevna doza Ljubav je na selu'. U jednoj od jučerašnjih odgovora pratitelji ove stranice postavljali su pitanja upravo za Bahru, a ona im je, ako su imali sreće, odgovorila u komentarima.

Neke je zanimalo kako Bahra provodi vrijeme u izolaciji, iako se već prethodno oglasila i svima poručila da budu strpljivi. 

- Svjesno i odgovorno se ponašam prema sebi i ostalim ljudima. Nedostaje mi posao i druženje s bližnjima - napisala je.

Osim toga, najviše je komentara bilo u vezi Valtera. Mnoge Bahrine obožavatelje je zanimalo kakva je situacija sada među njima.

- Još smo uvijek prijatelji, čujemo se. Sada se ne možemo vidjeti zbog ove situacije, ali što bude, bit će - odgovorila je Bahra.

Naravno, nisu bila izostavljena ni pitanja o vjenčanju, što je mnoge zanimalo. Ako je suditi prema komentarima, simpatična Bahra još je uvijek u prijateljskom odnosu s Valterom te dopušta da vrijeme učini svoje.

- To će vrijeme pokazati, ništa ne ide na brzinu. Za sve ima vremena, ne treba srljati - pisala je.

Bahra je gledatelje showa razveseljava vječnim pozitivizmom. Jednom je prilikom labudove prozvala galebovima na plaži zvanoj Dunav, čega su se njezini obožavatelji sada prisjetili. Jedan od njih ju je pitao: 'Koja je razlika između galeba i labuda?' na što je ona kratko odgovorila: 'Labud' i mnoge nasmijala.

Mnogi su joj zahvalili što im je uljepšala ovu trenutno tešku situaciju, a ona je svojim obožavateljima zahvalna na druženju te je svima poželjela svako dobro. 

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Bahra i Valter ostali u kontaktu nakon emisije: 'Idemo polako'

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:06

 


 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba
FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice