To je to što me zanima!

Procurili detalji prekida princa Williama i Kate iz 2006. godine

Razlog prekida navodno je bila Williamova 'opsjednutost' ženama. Princ je cijelo vrijeme bio okružen razgolićenim djevojkama, a jednoj se navodno zna i ime
Vidi originalni članak

I dok Kate Middleton i princ William svakog trenutka očekuju dolazak prinove u njihovu kraljevsku obitelj, u knjizi 'A Royal Love Story' autora Christophera Andersena opisuje se njihov prekid od prije šest godina. Kraljevski par u vezi je već godinama, vjenčali su se 2011. godine, no prije šest godina na nekoliko su mjeseci prekinuli. Razlog prekida je navodno bila Williamova 'opsjednutost' ženama.

Princ je cijelo vrijeme bio okružen razgolićenim djevojkama, a jednoj se navodno zna i ime.

– Bili smo oboje vrlo mladi. To je bilo na sveučilištu, kada smo oboje pokušavali pronaći vlastiti put i to je bio dio odrastanja – rekla je Kate.

Par je nekoliko mjeseci proveo razdvojeno, no na kraju su ipak shvatili kako ne mogu jedno bez drugoga. Pomirili su se 9. lipnja kada je Kate došla na zabavu u prinčevu vojarnu.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • MajaRadalj 10.07.2013.

    Obavezno nam javite ime te ženske osobe, kjojoj se navnodno zna ime, kad saznate!

  • HelenaHela 10.07.2013.

    Što mrzim kad čitam nekakav članak i kad novinar napiše -navodno-to znači možda je istina a možda i nije.Znači,može izmisliti bilo kakvu priču i staviti navodno,pa ti sad misli da li je istina ili ne........

  • mudrica x 10.07.2013.

    skoro u svakom braku dese se trzavice,rijedak je idealan brak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare