To je to što me zanima!

Producent poznatih serija HBO-a preminuo u 45. godini: 'Jako je bio ponosan na svoju djecu'

Turen je studirao  film na Sveučilištu Columbia prije nego što je započeo karijeru. Debitirao je kao producent u indie filmu Wassup Rockers iz 2005. redatelja Larryja Clarka
Vidi originalni članak

Hollywoodski producent Kevin Turen, iznenada je preminuo, piše Deadline. Imao je 44 godine, a najpoznatiji je kao producent HBO-ovih serijama 'Euphoria' i 'The Idol'.

Producentov otac Edward Turen oglasio se te potvrdio smrt svog sina u izjavi u nedjelju navečer.

- Kevin je bio tako nevjerojatno poseban, ovaj svijet će biti manje bez njega. Bio je tako nevjerojatno poseban, ovaj svijet će biti slabiji bez njega - rekao je Edward.

ATRAKTIVNA LOKACIJA U HRVATSKOJ Oskarovac i zvijezda 'La case de papel' snimaju novu seriju u Istri: 'Zauvijek mogu ovako!'

Uzrok smrti i dalje nije otkriven, a Turen je iza sebe ostavio suprugu Evelinu i njihovu djecu. Jay Penske, izvršni direktor PMC-a i Turenov blizak prijatelj, također je objavio izjavu.

- Unatoč njegovim brojnim postignućima u Hollywoodu, Kevinova najveća strast bili su njegova obitelj i prijatelji. Bio je tako ponosan na svoju djecu. On i njegova supruga Evelina, bili su odlučni da njihova djeca odrastaju s velikim vrijednostima i osigurali su da naprave razliku u širem svijetu - dodao je.

Turen je studirao film na Sveučilištu Columbia prije nego što je započeo karijeru. Debitirao je kao producent u indie filmu Wassup Rockers iz 2005. redatelja Larryja Clarka. Nedavno je producirao i film Nicolasa Cagea i Pedra Pascala 'Nepodnošljiva težina golemog talenta'.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • tupadjija 13.11.2023.

    Jos ne znamo uzrok smrti... samo znamo da nije zbog PIKICE

Komentiraj...
Vidi sve komentare