To je to što me zanima!

Produžen prvi krug glasanja za MAC: Zainteresiranost je velika

Kako najavljuju organizatori, zbog velike zainteresiranosti prvi krug glasanja bit će produžen do 15. siječnja, a svi koji su glasali do sada dobivaju mogućnost za još 10 online glasova po kategoriji
Vidi originalni članak

Bliži se završetak prvog kruga glasanja za Bioxgn MAC, a zainteresiranost glasača premašila je očekivanja. Više od milijun online glasova do sada došlo je putem internetske stranice. Glasači iz svih zemalja svijeta dali su glasove svojim favoritima, raspoređenim u 17 kategorija.

Kako najavljuju organizatori, zbog velike zainteresiranosti prvi krug glasanja bit će produžen do 15. siječnja, a svi koji su glasali do sada dobivaju mogućnost za još 10 online glasova po kategoriji. Trenutno je u konkurenciji više od 600 brojeva, a najbolje rangirane prema glasovima publike ulaze u drugu fazu glasovanja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Druga faza glasanja za Bioxgn MAC donosi i jednu novost, a to je nova kategorija. Pratitelji MAC Instagram profila do 15. siječnja mogu nominirati svoju omiljenu Youtube zvijezdu.

U drugom krugu glasanja i nominirani iz te kategorije natjecat će se za prestižno MAC priznanje. Kategorija Youtube zvijezda uvodi se kao podrška mladi izvođačima koji nisu stariji od 21 godine, a Instagram pratitelji koji ih nominiraju dobivaju mogućnost da osvoje Exclusive VIP ulaznice za ceremoniju 27. siječnja u beogradskoj Štark Areni.

Glavni partner MAC manifestacije je Bioxgn kozmetika, a događaj će biti u organizaciji Skymusic-a i CEBEF-a.

Svoje nastupe na MAC-u ranije su potvrdili Lepa Brena, Jelena Rozga, Senida, Buba i JalaNina BadrićKaliopiTonči HuljićNevena BožovićS.A.R.S. i Balkanopolis.

Ovaj zajednički nastup će očigledno biti drugačiji od svega što je publika do sada imala prilike vidjeti na MAC-u, a u iznenađenju za publiku će sudjelovati još i Maja Louis, Niggor, Tijana Dapčević, Ivana Peters, Smoke Mardeljano i Marko Louis, koji je tim povodom izjavio: 'Ovo je za mene i za povijest regionalnog repa jedan veoma emotivan nastup. Radujem se događaju i pogotovo nastupu!'.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare