Obavijesti

Show

Komentari 0

Produžen prvi krug glasanja za MAC: Zainteresiranost je velika

Produžen prvi krug glasanja za MAC: Zainteresiranost je velika
1

Kako najavljuju organizatori, zbog velike zainteresiranosti prvi krug glasanja bit će produžen do 15. siječnja, a svi koji su glasali do sada dobivaju mogućnost za još 10 online glasova po kategoriji

VIDEO

Bliži se završetak prvog kruga glasanja za Bioxgn MAC, a zainteresiranost glasača premašila je očekivanja. Više od milijun online glasova do sada došlo je putem internetske stranice. Glasači iz svih zemalja svijeta dali su glasove svojim favoritima, raspoređenim u 17 kategorija.

mac giveaway

Kako najavljuju organizatori, zbog velike zainteresiranosti prvi krug glasanja bit će produžen do 15. siječnja, a svi koji su glasali do sada dobivaju mogućnost za još 10 online glasova po kategoriji. Trenutno je u konkurenciji više od 600 brojeva, a najbolje rangirane prema glasovima publike ulaze u drugu fazu glasovanja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

04:12

Druga faza glasanja za Bioxgn MAC donosi i jednu novost, a to je nova kategorija. Pratitelji MAC Instagram profila do 15. siječnja mogu nominirati svoju omiljenu Youtube zvijezdu.

U drugom krugu glasanja i nominirani iz te kategorije natjecat će se za prestižno MAC priznanje. Kategorija Youtube zvijezda uvodi se kao podrška mladi izvođačima koji nisu stariji od 21 godine, a Instagram pratitelji koji ih nominiraju dobivaju mogućnost da osvoje Exclusive VIP ulaznice za ceremoniju 27. siječnja u beogradskoj Štark Areni.

Glavni partner MAC manifestacije je Bioxgn kozmetika, a događaj će biti u organizaciji Skymusic-a i CEBEF-a.

Svoje nastupe na MAC-u ranije su potvrdili Lepa Brena, Jelena Rozga, Senida, Buba i JalaNina BadrićKaliopiTonči HuljićNevena BožovićS.A.R.S. i Balkanopolis.

Ovaj zajednički nastup će očigledno biti drugačiji od svega što je publika do sada imala prilike vidjeti na MAC-u, a u iznenađenju za publiku će sudjelovati još i Maja Louis, Niggor, Tijana Dapčević, Ivana Peters, Smoke Mardeljano i Marko Louis, koji je tim povodom izjavio: 'Ovo je za mene i za povijest regionalnog repa jedan veoma emotivan nastup. Radujem se događaju i pogotovo nastupu!'.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

08:55
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac