To je to što me zanima!

'Projekti poput Videostara su genijalni za mlade kreativce'

Na dnevnoj bazi pratim vijesti, čitam o zbivanjima u branši te obožavam ‘uradi sam’ članke i videe, ispričala je. Barbara povremeno gleda i beauty tutorijale te recenzije
Vidi originalni članak

Treba poticati kreativnost mlađih generacija, istaknula je modna blogerica i stilistica Barbara Repe. Kaže da smo danas više nego ikad na internetu pa projekti poput “Videostara” lakše dolaze do mlade publike.

- Podržavam svaku kreativnost i upornost - rekla je Repe. Stilistica na društvenim mrežama najviše gleda videe životinja.

- Na dnevnoj bazi pratim vijesti, čitam o zbivanjima u branši te obožavam ‘uradi sam’ članke i videe - ispričala je. Barbara povremeno gleda i beauty tutorijale te recenzije.

- Volim beauty blogerice koje ne padaju pod utjecaj trendova, neopterećene su i iskrene - objasnila je stilistica. Nekad odluči sama kreirati izglede za određene kostime.

- Kako sad dolazi Halloween, istražujem iznova tehnike šminkanja za maske - kaže Repe.

Snimite video do maksimalno tri minute. Uploadajte video na YouTube i stavi ga na public ili unlisted. Pošaljite ga na  videostar.joomboos.hr i osvojite put u Hollywood. 

Osim minglanja sa zvijezdama, osvojite i statuu vrijednu 10.000 kuna i super ugovor s JoomBoosom gdje ćete sa stručnjacima ostvariti profesionalnu karijeru YouTubera i stalna primanja. 

Ako imate prijatelja za kojeg mislite da je savršen za Videostar, slobodno ga cinkajte jer ako uđe u finale, osvojit ćete 1000 kuna. Ne čekajte jer prijave su počele, a traju do 22. listopada. 

Idi na 24sata

Komentari 1

Komentiraj...
Vidi sve komentare