To je to što me zanima!

Prokužili je: Beyoncein spot za pjesmu 'Countown' je plagijat

Pjevačica je u spotu kopirala pokrete iz čak dva glazbeno-plesna videa poznate koreografkinje Anne Terese De Keersmaeker. Anne ju je raskrinkala pred svima
Vidi originalni članak

Najgore u cijeloj priči je to što se ni Beyonce niti itko iz njezinog tima uopće na trudi sakriti činjenicu da su me okrali, kaže jedna od najpoznatijih koreografkinja suvremenog plesa Anne Teresa De Keersmaeker (51).

U svom najnovijem spotu 'Countdown' Beyonce (30) je kopirala brojne pokrete iz plesno glazbenih videa 'Achterland' i 'Rosas danst Rosas' koje je Anne snimila. 

- Sve je to dosta bezobrazno. Nadam se da nisu mislili kako mogu smireno pokrasti nečije pokrete zato što je riječ o poznatom djelu i podvaliti ih kao svoje - dodaje De Keersmaeker.

Uz optužbe da je plagirala plesne pokrete u novom spotu, pojavile su se glasine da je Beyonce na dodjeli MTV-jevih nagrada nosila umjetni trudnički trbuh. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • lovacnabudale 10.10.2011.

    najobicniji projekt, ko i lady gaga rihanna i sl, nema vise umjetnika niti samostalnih pjevaca pjevacica na vrhu a da nisu obiccni projekti nekog studija, madonna je zadnja na zalost svoja, zato ju i pokusavaju unistit stalno izbacujuci neke pizdarije poput onih neretusiranih slika, sve je tu jasno

  • lili14 10.10.2011.

    ma divna je....plese nevjerojatno....nema joj konkurencije....

  • DSoldo75 10.10.2011.

    Ova bi trebala biti sretna sto je neko kao Beyonce uopće otplesala neke korake koje je ona "izmislila" kao i činjenicu da je sad njen spot pogledalo jedno 500.000 ljudi a prije toga samo najbliža rodbina. plagijat za plesne korake??? ma daj novinaru, zašto nisi ispljuvao uopće ideju o takvoj gluposti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare