To je to što me zanima!

Promijenila se: Simona se više ne šminka i ne ide u teretanu...

Simona Šajn nedavno je obrisala profil na 'Fejsu' jer joj je to, otkako se okrenula vjeri, površno. Više ne puši i uživa u hrani. Promijenila je imidž i udebljala se
Vidi originalni članak

Kad je bila s Antom Gotovcem (43) živjela je samo na gumenim bombonima. Odbijala je jesti kako bi bila što mršavija.Simona Šajn (28) tada je znala popiti dvije litre crnog vina na noć.

No bivša manekenka promijenila je život u zadnjih godinu dana. Simona je lani krenula na duhovnu obnovu kod fra Zvjezdana Linića u samoborski Tabor. Posvetila se Bogu te odrekla alkohola i cigareta, a počela je sve više i jesti. Udebljala se desetak kilograma.

Simona, koja se donedavno hvalila kolekcijom birkinica, prestala je ići u teretanu jer joj fizički izgled više nije bitan. Nekad je u novinama i na televiziji samo gledala kako izgleda, ali to ju je samo zamaralo. Sad je maknula profil s ’Fejsa' jer ne želi imati površna prijateljstva. Promijenila je i imidž. Kosu je obojila u tamno i prestala se šminkati.

Idi na 24sata

Komentari 186

  • Imperator_1 04.03.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • _petra_ 26.06.2012.

    iz krajnosti u krajnost....daj nadi neku zlatnu sredinu...nije ti ni to zdravo....

  • nestašni 26.06.2012.

    simonice lijepo je da si stala na balun. . i svatila da su te ljudi oko tebe iskorištavali. . kada skupiš snagu za novi poćetak želim ti svu sriću . . a što sada radiš, mislim od ćega živiš . . .

Komentiraj...
Vidi sve komentare