To je to što me zanima!

Promijenila stil: Severina je sa suda otrčala po 'novu' kosu

Pjevačicu je na ročište autom dovezo suprug Igor Kojić. Na sudu se pojavila s isfeniram uvojcima, no nešto kasnije je osvanula s ravnom kosom
Vidi originalni članak

Nakon ročišta s bivšim partnerom Milanom Popovićem (51) na zagrebačkom sudu zbog skrbništva nad njihovim sinom Aleksandrom (5), Severina Kojić (45) pohitala je u trendovski frizerski salon u centru Zagreba u kojem se frizira i njezina prijateljica Iva Radić.

Pjevačica se na sudu pojavila s isfeniranim uvojcima. Kasnije toga dana već je imala ispeglanu dugu kosu.

Frizer joj je osvježio ekstenzije koje je ljetos stavila u splitskom salonu nedaleko od svojeg stana.

Severina je nakon osvježivanja kose pozirala u bijelom negližeu napućivši usne. Frizer koji joj je doradio ekstenzije inače dolazi kući fenirati je, a i uljepšava je kad nastupa po regiji. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • zeljkicafilipovic 20.11.2017.

    Super carape za lovit ribicu...

  • Viktorija0107 19.11.2017.

    A šta je sa prinovom?Sad kad je napokon u braku i ljubav cvjeta?A Kojić još nema svog nasljednika a ona u 46-oj?????????????

  • plavo_more 18.11.2017.

    Shvatam ja da je ovo reklama za salon, ali malo zdravog razuma i logike treba pod hitno ovom portalu. Na prilogu od jucer Severina ima istu kosu na koncertu koji je bio u petak navecer (dakle lokne). Pouka portalu: ako je slika objavljena cak i na IG ne znaci da je slikana tog trenutka :-). Pouka meni: luda si ti sto citas i komentarises ovakve gluposti!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare