To je to što me zanima!

Pronađi razliku: Antonia Dora Pleško baš kao Kylie Jenner

Učenica drugog razreda srednje škole za likovnu umjetnost i modni dizajn natjecala se i ostvarila zapažene nastupe na “Supertalentu” 2009. i “X Factor Adriji“ 2015.
Vidi originalni članak

Splićanka Antonia Dora Pleško (16) sve je iznenadila “transformacijom” iz djevojčice u ženu, a mnogi su primijetili i komentirali kako svojim izgledom podsjeća na Kylie Jenner (18), najmlađu starletu Kardashian.

Osim što obje vole dijeliti selfieje iz auta i sliče si stilom, Antonia se želi probiti na američkoj sceni i želja joj je zapjevati na jednoj od pozornica kultnog njujorškog Broadwaya. 

Nakon sudjelovanja u showu “Supertalent” 2009., u kojem je bila finalistica, otvorile su joj se brojne mogućnosti. Tako je prije tri godine otputovala na Bahame, gdje je snimila dva glazbena spota za pjesme američkih glazbenika Josepha Zamberlina i Kenta Stevensona, angažiranih na dječjoj seriji “Rhythm Village“. 

Antonia Dora priznaje kako su joj TV showovi pomogli da shvati tko su joj prijatelji, a tko joj je okrenuo leđa zbog zavisti.

Idi na 24sata

Komentari 148

  • AnaGrbić 13.10.2017.

    Drago mi je da sam i ovo vidila nikad me instikt nije privaria nema draga moja od tebe nista ti previse trazis i ocito tvoja mama preveliki zalogaj .. i to su ljudi skuzili.. nemas ONO NESTO da si ti tila i da si imala volju zelju i da volis 100%to sto radis ili da si RADNIK onda bi ti to danas i bila Prim.ti je MIA NOVOGETIC (kako se vec malena preziva)ta cura ima X FAKTOR nije sve u glasu !!!

  • AnaGrbić 13.10.2017.

    😂😂😂 nikad me nije intuicija privarila

  • PetraMađerek 30.08.2015.

    brate mili...transformacija iz djevojčice u ženu...cura ima 16 godina..neš ti žene ..nisu joj još ni svi mliječni zubi ispali...da mi je naći onoga koji pisao ovaj članak...stvarno? kuda ide ovaj svijet? stvarno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare