To je to što me zanima!

Propadalo izložbom podržao Zakon o životnom partnerstvu

Slike su bile izraz bunta nakon referenduma ‘lady’ Markić, a danas više nije bunt nego pohvala zakonu i hommage mojim roditeljima, rekao je Ivica Propadalo
Vidi originalni članak

Ivica Propadalo (64) otvorio je u petak u Dubrovniku izložbu “Slike s vjenčanja”, na kojima su crteži muških, ženskih i muško-ženskih parova.

- Slike su bile izraz bunta nakon referenduma ‘lady’ Markić, a danas više nije bunt nego pohvala zakonu i hommage mojim roditeljima, koji su me u rodnom Livnu naučili toleranciji i poštivanju - rekao je autor slika i suosnivač rock skupine Teška industrija.      

Idi na 24sata

Komentari 6

  • radilova kosa 17.08.2014.

    Propadalo, potpuno ti vjerujem da su te roditelji u Livnu ovome naučili. Livno je poznato uporište gay parova. Čula sam da će primjenjivati navedeni hrvatski zakon, jer ih više živi u Zagrebu nego u Livnu.

  • SAINT 17.08.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Sthanga Železni 17.08.2014.

    Slike s vjenčanja OK to je umjetnost,ali ko bu to metnul na zid pitam iskreno i kad nemreš prodat burek kaj bi djeca u vrtiću nacrtala onda koketiraš sa kontraverznim spikama da bi digel prašinu degutantno aj bok

Komentiraj...
Vidi sve komentare