To je to što me zanima!

Prorok iz predstave je pogodio: Kate se zaista udala za princa

Najzanimljiviji detalj iz predstave definitivno je onaj kada Kate nailazi na proroka koji će joj predvidjeti budućnost. Uskoro ćete upoznati zgodnog muškarca, kazao je prorok
Vidi originalni članak

Na internetu se pojavila snimka školske predstave iz 1995. u kojoj Kate Middleton (36) glumi djevojku Mariu. S 13 godina pohađala je pripremnu školu St. Andrews u Buckholdu. 

Vojvotkinja od Cambridgea za ulogu u predstavi odjenula je dugu bijelu haljinu i stavila cvijeće u kosu. Najzanimljiviji detalj iz predstave, definitivno je onaj kada Kate nailazi na proroka koji će joj predvidjeti budućnost. 

- Uskoro ćete upoznati zgodnog muškarca, bogatog čovjeka - iz dlana je pročitao prorok. 

Kate je pitala proroka hoće li se udati za zgodnog muškarca, on je odgovorio potvrdno te predvidio da će je odvesti u London. 

- O tome sam uvijek maštala - veselo je viknula Kate, a proročanstvo se kasnije zaista i ispunilo. Naime, ona se  2011. udala za britanskog princa Williama (35).

Kate je u srpnju 2013. rodila sina Georgea, a u srpnju dvije godine kasnije kćerkicu Charlotte. Prije nekoliko mjeseci potvrdili su da će se njihovo treće dijete roditi u travnju. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • _Varešak_ 10.03.2018.

    Dobra Kate.

  • tuna111 10.03.2018.

    Ok sad gledam video i skuzim da se ne radi o princu, vec bogatom covjeku iz londona. To je mogao biti i Todoric.

  • tuna111 10.03.2018.

    Sta mislite za sto su manje sanse, dobiti na lotu ili pogoditi koja ce se djevojka udati za princa? Loto naravno, to se dogada, nitko ne spominje tada neku magiju. Kako je cudna ljudska percepcija videnja stvari.

Komentiraj...
Vidi sve komentare