To je to što me zanima!

Prošetala u vrućim hlačicama i bez grudnjaka: Bella provocira

Sve oči su bile uprte u slavnu manekenku dok je šetala ulicama Milana. Jedna od najljepših žena današnjice je bila raspoložena i za pokoju fotografiju s obožavateljima...
Vidi originalni članak

Model Bella Hadid (21) napravila je pravu strku u prijestolnici mode, Milanu, nakon što je proteklog vikenda prošetala u prozirnom topiću i vrućim hlačicama. Sve oči bile su uprte u slavnu manekenku dok je šetala ulicama Milana. Na fotografijama upornih paparazza nadziru joj se bradavice ispod mrežastog topića, a mnogi komentiraju kako nije nosila grudnjak. 

Fanovi koji su se zatekli u tom trenutku kraj Belle uspjeli su 'užicati' autogram. Jedna od najljepših žena današnjice, kako pišu mediji, bila je raspoložena i za pokoju fotografiju s obožavateljima.

Bellu trenutno prati preko 18 milijuna pratitelja na društvenim mrežama i jedna je od najutjecajnijih mladih osoba na svijetu.

Bella je u vezi s glazbenikom The Weekndom (28), koji je također jako popularan među mladima. Ovaj moćni par je posljednjih godina nekoliko puta prekidao i mirio se, a čini se kako njihova strastvena ljubav i dalje traje. 

Prema Belli je posebno zaštitnički nastrojena njena starija sestra, Gigi (23), koja je također supermodel. Njih dvije su pokorile modni svijet.

Nedavno su zajedno pozirale za Vogue potpuno gole. Ove velike zvijezde modelinga i Instagrama dominiraju svim modnim pistama i naslovnicama magazina.

VIDI OVO: 7 stvari koje svaka cura želi u krevetu

Idi na 24sata

Komentari 56

  • peteh 18.06.2018.

    jadna... živi u Milanu, a nema šta za obuč!

  • Judita👥 18.06.2018.

    pobogiu ima samo 21 god..narabno da je zgodna heh.mladost je to

  • Maroje1 18.06.2018.

    Dajte joj da jede

Komentiraj...
Vidi sve komentare