To je to što me zanima!

Proslava Dana općine Tučepi: Pratite uživo 20. susret klapa

Danas je 20. tradicionalni susret klapa u hotelu Kaštelet na kojemu sudjeluje 11 klapa, a vi susret imate priliku uživo pratiti na 24sata.hr od 20 sati i 45 minuta
Vidi originalni članak

Povodom proslave Dana općine Tučepi 13. 06. te 20. Jubilarnog susreta klapa 15. 06., cijeli vikend se organiziraju razna događanja kako bi se obilježili ti dani. 

U petak je na prostoru šetnice u centru mjesta bio sajam turističke i kulturne ponude sa područja općine Tučepi na način da su bili postavljeni štandovi sa izlagačima. Svoje proizvode izložili su vinari, uljari, sirari, klesari, slikari te Turistička zajednica Tučepi. 

Paralelno s tim organiziran je i turnir u trešeti i briškuli, a pobjednici su dobili prigodne poklone. 

U subotu je 20. tradicionalni susret klapa u hotelu Kaštelet na kojem sudjeluje 11 klapa. Obzirom da prostor Kašteleta može primiti tek stotinjak gostiju, organiziran je uživo prijenos preko video platna.  

Početak susreta klapa predviđen je za 20.45 te će trajati nešto duže od dva sata. Na susretu će sudjelovati klapa Marina, klapa Sutvid, klapa Filip Dević, klapa Kastav, klapa Pasika, klapa Fjoret, klapa Tragos, klapa Luka, klapa Kampaneli, klapa FA Linđo i klapa Šufit.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Hrvoje Horvat 16.06.2013.

    Poštovani, počnite pisati s isključenim Caps Lockom kao i svi ostali korisnici na portalu. LP, Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare