To je to što me zanima!

Proslavila se velikim hitom sa samo 13 godina, a danas pozira u Rihanninom donjem rublju

Jojo je dospjela na vrh glazbenih lista još kao djevojčica i s 13 godina postala najmlađa u povijesti. Trenutačno je ambasadorica donjeg rublja Savage X Fenty, brenda čija je vlasnica Rihanna, a prati je 2 milijuna ljudi.
Vidi originalni članak

Pjevačica pravog imena Joanna Noëlle Levesque (29), a nekada poznatija kao JoJo u glazbenoj je industriji do samog vrha došla već kao tinejdžerka. Sa samo 13 godina svojim pop hitom 'Leave (Get Out)' osvojila je ljestvice diljem svijeta, ali glazbena karijera nije joj išla u očekivanom pravcu nakon toga.

POGLEDAJTE VIDEO: 

I dok se pritajila kad je glazba u pitanju, Amerikanka je pažnju privukla suradnjom s Rihannom. Ne radi se o zajedničkoj pjesmi, ali JoJo reklamira donje rublje pop zvijezde s Barbadosa, koja je vlasnica brenda Savage X Fenty. 

- Zašto jednostavno ne ići za onim što želiš umjesto onog za što misliš da možeš imati? - upitala se JoJo pored fotografije, koju je objavila za svojih gotovo dva milijuna pratitelja na Instagramu i tim potezom zaradila brojne komplimente.

ZA SVOJU KOLEKCIJU Šefica pozirala u donjem rublju: Riri je pokazala zavidne obline

Njezina nekadašnja glazbena karijera započela je još krajem 90-ih, kad se JoJo kao sedmogodišnjakinja pojavila u televizijskom showu 'Kids Say the Darndest Things: On the Road' i izvela pjesmu od Cher. Opazila ju je Oprah Winfrey, ali i mnogi glazbeni producenti. S 13 godina dospjela je na vrh američke glazbene ljestvice Billboard i tako postala najmlađa u povijesti. Veliki hitovi bili su joj i naredni 'Too Little Too Late' te 'The High Road'.

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Trump Jong Un 06.07.2020.

    Dobar model

Komentiraj...
Vidi sve komentare