To je to što me zanima!

Proslavili 600. epizodu: 'Biti lovac u 'Potjeri' je zabavno...'

Svi smo imali ‘smiješne’ šeširiće i bili malo zabavniji nego inače, ispričala nam je Morana Zibar, jedna od lovkinja HRT-ova kviza “Potjera
Vidi originalni članak

Svi smo imali ‘smiješne’ šeširiće i bili malo zabavniji nego inače, ispričala nam je Morana Zibar, jedna od lovkinja HRT-ova kviza “Potjera”.

Ekipa “Potjere” snimila je 600. epizodu, koju će emitirati u četvrtak, 1. veljače. Nakon snimanja epizode malo su se proveselili.

- Emisija je izgledala kao i inače, ali je bila malo zabavnijeg i svečanijeg tona - opisala je Zibar što gledatelji mogu očekivati u jubilarnoj epizodi.

Priznaje da ne vjeruje kako su već napravili toliko epizoda.

- Raditi na prvih 600 epizoda bilo je uzbudljivo, zanimljivo stresno i s puno adrenalina. Nikad nisam mislila da će kviz biti ovako popularan. Želim nam još toliko epizoda - poručila je Zibar.

Njezin kolega lovac Mladen Vukorepa smatra da je emisija popularna zbog formata koji je dinamičan i omogućuje da se timskim radom dođe do uspjeha.

- Ne mora svaki natjecatelj biti supergenijalac, ali ako dobro surađuju, mogu pobijediti bilo kojeg znalca - objašnjava lovac, koji je po zvanju inženjer elektrotehnike. Zbog radnih obveza, kaže, ne priprema se posebno za “Potjeru”, nego znanje “kupi” sudjelovanjem u pubskim kvizovima.

 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Sve je propalo, izgubilo sjaj 28.01.2018.

    Kotiga&Zibar ... whow, meni su sjajni, bravo!! Ostale ne poznajem. Tarik se dobro snalazi u svemu tome ali mi nije ni najmanje simpatičan.

  • believe000 28.01.2018.

    Morana se nešto udebljala.

  • Tigar 74 28.01.2018.

    Kviz je odličan, samo mala zamjerka što vrijeme ide dok se čitaju brza pitanja, što dovodi natjecatelje u nezgodan položaj jer im vrijeme za odgovor ovisi o Tarikovoj brzini čitanja, a opet, da nije tako ne bi ni bila „brza pitanja“ i ne bi bilo toliko dinamike..Sve u svemu zanimljivo, za testiranje osobnog nivoa znanja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare