To je to što me zanima!

Prostitutka Irma iz Bosne: Spavala sam s Beckhamom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Irma Nici tvrdi da je nogometaš platio još jednoj prostitutki i njoj da jednu večer spavaju s njim. On tvrdi da je nikad nije ni upoznao te negira glasine
Vidi originalni članak

David Beckham (35) suočio se s optužbama prostitutke Irme Nici (26) koja tvrdi da je nogometaš još jednoj prostitutki i njoj platio oko 52 tisuće kuna za jednu večer seksa utroje. Nici je rekla da je s nogometašem spavala u hotelima u New Yorku i Londonu tijekom kolovoza i rujna 2007. godine. Beckham je 'pobijesnio' nakon što je saznao da prostitutka, rođena u Bosni i odrasla u Engelskoj, tvrdi da je s njim spavala čak pet puta. On tvrdi da nikada nije upoznao dotičnu djevojku. David, koji u braku s Victoriom (36) ima tri sina, najavio je da će tužiti američki magazin 'In Touch' koji je objavio njezinu priču.
- Optužbe su apsolutno neistinite i smiješne. Nažalost, živimo u vremenu kada časopisi mogu objavljivati potpune laži, a da zbog toga nitko ne bude kažnjen - izjavio je njegov glasnogovornik. Prostitutka tvrdi da ga je upoznala preko zajedničkog prijatelja kada je Beckham bio u New Yorku zbog utakmice. Otkriveno je da u njezinoj priči ipak postoji nekoliko netočnosti. Rekla je da ju je pozvao da se nađu u hotelu Le Park Meridien u New Yorku iako je tada odsjeo u drugom hotelu.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • dtad112 23.09.2010.

    Već me glava boli od tih prostitutki i nogometaša,sve bi htjele postat slavne preko noći a to još dobro i unovče

  • SmackThat 23.09.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • ducy18vk 23.09.2010.

    sta je u modi objavljivati zenama da su bile s poznatim nogometasima :D sve samo da se docepaju para katastrofa

Komentiraj...
Vidi sve komentare