To je to što me zanima!

Protjerali Soraju: Starleta iz Srbije deportirana u Crnu Goru

Prema pisanju srbijanskih medija, Soraja je proglašena sigurnosno rizičnom osobom, s obzirom da Srbija ima operativna saznanja da posjeduje kontakte sa sumnjivim osobama iz Crne Gore
Vidi originalni članak

Srpska starleta Soraja Vučelić (31), koju je naša publika mogla upoznati 2011. kad je sudjelovala u regionalnom 'Big Brotheru', protjerana je prije par dana iz Srbije i proglašena sigurnosno rizičnom osobom, prenosi beogradski tabloid Telegraf.

NEK' SE VIDI RASKOŠ Prioriteti: Bujna Soraja glavu zavila u maramu, a dekolte nije

Prema njihovim informacijama, Soraja je prije nekoliko dana po povratku iz Turske privedena na aerodromu u Beogradu. Tada su je, nakon zadržavanja granične policije, prvim letom deportirali za Crnu Goru čija je državljanka. 

OD 'MAJKE PRIRODE' Soraja gola zajašila medu pa objasnila: 'Ja sam umjetnost...'

- Proglašena je rizičnom osobom jer Srbija ima operativna saznanja da Soraja posjeduje kontakte sa sumnjivim osobama iz Crne Gore - rekao je za Telegraf anonimni izvor.

NOVI PROJEKT Soraja piše prvu knjigu: 'Pola srpske estrade sada strahuje'

Do Soraje je trenutno nemoguće doći budući da joj je mobitel isključen. Zanimljivo je da čak ni na svojim društvenim mrežama nije ništa objavila zadnjih šest dana, što joj nije slično. Naime Soraja samo na jednoj društvenoj mreži, na kojoj je prati više od 300 tisuća ljudi, gotovo svakodnevno s fanovima dijeli fotografije i objavljuje komentare.  

Soraja je nedavno objavila i da 'nosi dizajnerske komade, vozi Mercedesov terenac i putuje svijetom'. Nemoralnu ponudu, kako kaže, nikad nije dobila, a tvrdi da se trudi ne kretati u 'lošem' društvu. Jednom je ispričala i da ju jako živciraju glasine o načinu na koji zarađuje za luksuzan životni stil.

GDJE JE NESTALO RUBLJE? Soraja traži gaće mjesecima: Uvela u modu šlic do pupka

- Imam kasino u centru Beograda, i agenciju za nekretnine u Crnoj Gori. To su ozbiljne nekretnine u vrijednosti od milijun eura - izjavila je starleta ranije ove godine.

VIDI OVO: 15 bizarnih činjenica o spermi

 

Idi na 24sata

Komentari 85

  • Bljah 08.06.2018.

    Odmah se vidi kad nešto nije prirodno ni urođeno, to nikako ne može bit lijepo, naprotiv saablasno je i odbojno

  • uffnezgodan 06.06.2018.

    tko to trpa? NITKO! To je za slikanje i pokazivanje a takve obično sve dalje i sve bolje se sexaju...sve manje!

  • darac96 03.06.2018.

    kako je to ruzno.... fuj

Komentiraj...
Vidi sve komentare