To je to što me zanima!

'Protresli' Zagreb: Publika dva i pol sata pjevala s TBF-ovcima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Splićani su oduševili okupljene na koncertu u zagrebačkom Domu sportova. Nakon koncerata u Rijeci i Zagrebu 18. studenog ih još očekuje nastup u splitskoj Areni
Vidi originalni članak

Splićani su na pozornicu u zagrebačkom Domu sportova izašli pola sata nakon najavljenog početka koncerta.

- Dobra večer, Zagrebe - pozdravio je Mladen Badovinac publiku koja je s njima na dvoipolsatnom koncertu uglas pjevala sve njihove hitove.

Osim hitove s novog albuma pjevali su i svoje stare hitove poput 'Nostalgična', 'Lud za njom' i brojne druge.

TBF-ovce, koji su 5. studenog koncertom u Rijeci krenuli na promotivnu turneju novog albuma 'Pistaccio Metalllic', 18. studenog očekuje nastup u splitskoj Spaladium Areni. Mladen je jednom otkrio da nemaju ambicija napuniti Arenu već da im taj prostor odgovara zbog dobrog zvuka i velikog stagea. Našalio se da će on sam popuniti pozornicu do zadnjeg kvadrata. Članovi grupe nedavno su snimili videospot za svoj hit singl 'Veseljko' i najavili da su spremni za snimanje novog albuma.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • vunderkind 13.11.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • kukuriku39 13.11.2011.

    ako je koncert bio najavljen za 20.00 sati i to je pisalo na ulaznicama, onda je poštovani izvjestitelj u 21,40 kada je počeo koncert bio daaaaaleko od ičega, a kamoli na koncertu. Dojmove s koncerta mu je relativno dobro prenio neki fančić kojega očito ne pogađaju izdrkavanja umišljenih glazbenih veličina sa velebne hrvatske scene koji si dozvoljavaju sramotno zakašnjenje bez riječi isprike. Ukratko: poštovana publiko, TAKO VAM I TREBA!

  • monika16 13.11.2011.

    bilo je fenomenalnooooo :-) svaka čast dečkima-bili su super

Komentiraj...
Vidi sve komentare