To je to što me zanima!

Provocira plesom: 'Još deset sekundi i morao bih na hitnu...'

Samo pozitivno, napisala je u opisu videozapisa na kojem njiše bokovima i izvija trbuh na plesne ritmove pokazujući sve čari svojih oblina
Vidi originalni članak

Najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knoll (28) već neko vrijeme boravi u Splitu, a niti koronavirus nije ju spriječio da svoje pratitelje gotovo svakodnevno počasti fotografijama na kojima golišava pozita. 

Ovaj put odlučila je u svoj virtualni svijet unijeti dozu plesa. Iako je već pokazala koliko je vješta na šipci, Ivana se izgleda dobro snalazi i kada je riječ o trbušnom plesu. 

- Samo pozitivno - napisala je u opisu videozapisa na kojem njiše bokovima i izvija trbuh na plesne ritmove pokazujući sve čari svojih oblina. Brojne pratitelje, sudeći po komentarima, oduševili su latino pokreti, a Instagram su joj 'zatrpali' komentarima. 

- Još deset sekundi ovakvog plesa i morao bih na Hitnu. Božanstvena si, ljepotice. Prava mačkica - samo su neki od komentara ispod videozapisa. 

Inače, Ivana je za 24sata nedavno rekla kako joj je bilo teško naviknuti se na samoizolaciju u kojoj se trenutačno nalazi zbog pandemije korona virusa.

- Sada sam sve prihvatila u glavi i nadam će se što prije sve vratiti u normalu. Ujutro odradim trening, kroz dan kuham, odradim virtualnu kavu s prijateljima, poslovne projekte, a nađe se vremena i za filmove - ispričala je te dodala kako joj najviše nedostaju putovanja.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 32

  • krao_sam_1 08.05.2020.

    Opalio bih ju samo da ne plače .

  • 08.05.2020.

    Nimalo seksi, čak je smiješna.

  • TdoT 08.05.2020.

    Dugo vremena gluplju zensku facu u medijima nisam vidio..

Komentiraj...
Vidi sve komentare