To je to što me zanima!

Provocirao je dok je pjevala pa ga je doslovno oborila s nogu

Maju Bajamić razljutio je mladić koji je bio na njenom nastupu u jednom šibenskom klubu. Pjevačica u usponu zalila ga je pićem, a zatim ga oborila džudo zahvatom
Vidi originalni članak

Splićanka koja je pažnju medija dobila nakon sudjelovanja u showu 'Hrvatska traži zvijezdu' te nakon što se saznalo da je u vezi s rukometašem Jerkom Matulićem, odlučila je okušati sreću u pjevačkim vodama.  Maja Bajamić snimila je svoj prvi singl i već nastupa po diskotekama. Njen nedavni nastup u jednom šibenskom klubu bio je i više nego zanimljiv. Dok je Maja Bajamić (21) pjevala svoju pjesmu 'Nešto', mladić iz publike dobacivao joj je razne komentare. 

Pjevačicu u usponu mladićeve su riječi očito dosta uzrujale pa ga je usred izvedbe zalila pićem. Mladića je to razljutilo pa se popeo na binu i počeo se unositi Maji u lice. Maja, inače studentica sociologije i pedagogije na zadarskom Filozofskom fakultetu nije se uplašila 'kršnog' momka. Nositeljica je zelenog pojasa u džudu i bez najmanjeg problema neugodnog mladića oborila je na pod jednostavnim zahvatom. 

Idi na 24sata

Komentari 88

  • TinSkellington 22.04.2013.

    haha koji papucar hah

  • IvanMilutin 17.04.2013.

    Ajme prolivacine kad ju je napa zasto je onda isla sa njim doma i cudno kako su to u insajda znali da ce ju napasti pa su cak stavili i kameru isprid lika da sve snimu sta ne vidite da na snimci nema nikog osim tog lika a mi smo svi bili iza kamere.

  • marijaterezija2 16.04.2013.

    Stvarno bjedno

Komentiraj...
Vidi sve komentare