To je to što me zanima!

Provod u Dubrovniku: Šuker i prijatelji pozirali s plesačicama

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza nije odolio sjajnoj atmosferi kluba Culture Club Revelin. Odlično raspoložen pozirao je s prijateljima i plesačicama
Vidi originalni članak

Uzbudljivo ime moderne trance scene, W&W, nastupili su u četvrtak navečer u Culture Clubu Revelin i držali publiku u rasplesanom ritmu do dugo u noć. Dvojac koji se upoznao 2007. za četiri godine postao je jedan od najuzbudljivijih izvođača na elektronskoj sceni. U rujnu 2011. godine izdali su album kojeg su prepoznali velikani elektronske scene, te su ih počeli redovno uvrštavati u svoje setove.

Dobroj atmosferi nije odolio ni Davor Šuker, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza i proslavljeni Vatreni. Nogometaš se tako pridružio brojnim hrvatskim i stranim 'facama' koji su ovog ljeta uživali u Culture Clubu Revelin.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • ŠKao Šemso 21.07.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • swisslight 21.07.2013.

    nije bas naj inteligentniji to se zna...ali uvijek covijek se moze jos gore ponasat nego sto je...

  • 21.07.2013.

    d brend

Komentiraj...
Vidi sve komentare