To je to što me zanima!

Prozirna haljina: Bekvalac je publici pokazivala svoju guzu

Srbijanska pjevačica je za scenski nastup odabrala crni korzet i gaćice, a preko njih 'nabacila' prozirnu haljinu koja je imala rupe nalik onima od moljaca. Nataša je tijekom nastupa radila i selfije s publikom
Vidi originalni članak

Nataša Bekvalac (37), koja je proteklih mjeseci proživljavala bračnu dramu, jučer je imala koncert u zagrebačkom klubu. Srbijanska pjevačica je za scenski nastup odabrala crni korzet i gaćice, a preko njih 'nabacila' prozirnu haljinu koja je imala rupe nalik onima od moljaca.

Bekvalac je uz to iskombinirala čizme, no muškom dijelu publike je vjerojatno 'zapinjala' za oči njezina stražnjica. Naime, kada je pjevačica okretala leđa fanovima ispod prozirne haljine se nazirala njezina guza. Nataša je bila dobro raspoložena, a tijekom nastupa je radila i selfije s publikom. 

Pjevačica je nedavno rekla, kako tvrde srpski mediji, da se više nikada neće udavati nakon tri propala braka iza nje. Dodala je da ne bježi od ljubavi, ali neće biti ničija žena. 

- Nemam nikakav plan, ni želju, niti o takvom nečem sanjam. Majka sam dvije djevojčice koje sama odgajam, a u glazbi sam profesionalac. Oko te dvije uloge imam zaista mnogo posla. Vjerujem da Bog ima zanimljive planove za moju budućnost i spremna sam za to - rekla je pjevačica.

Nakon teškog životnog razdoblja i nemilih događaja povezanih sa još uvijek zakonitim suprugom, IT stručnjakom Lukom Lazukićem (37), Nataša je donijela još jednu odluku, a to je da bude sretna. 

 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • 29.09.2018.

    Koji užas u svakom pogledu.

  • Viribus_1 29.09.2018.

    Adamine zasto se brisu komentari. Neka se zna da doticna nije htijela pjevati u Hrvatskoj radi oslobadajuce presude Gotovini i ostalima. Sad kad je nestalo novca onda joj ne smeta donesena presuda.

  • mrTrobec 29.09.2018.

    Zato je Medved kupio harmoniku

Komentiraj...
Vidi sve komentare