To je to što me zanima!

Prozirna haljina otkrila previše: Seksi Monica opet oduzima dah

Nakon razvoda od Vincenta Cassela, Bellucci nije imala partnera, barem ne u javnosti. Njezin bivši suprug se pak naslikavao s trideset godina mlađim modelom
Vidi originalni članak

Monica Bellucci (52) već je dobro zagazila u šesto desetljeće, ali to je ne čini manje privlačnom. Upravo suprotno. Naime, za mnoge jedna od najljepših žena na svijetu, sada je prošetala u mokroj bijeloj haljini koja je decentno otkrila njezine atribute.

Tako je Monica, po tko zna koji put, opčinila muškarce širom svijeta svojoj pojavom i seksepilom.

Podsjetimo, nakon razvoda od francuskog kolege Vincenta Cassela (50), Bellucci nije imala partnera, barem ne u javnosti. Njezin bivši suprug se pak naslikavao s trideset godina mlađim modelom Tinom Kunakey. Bellucci i Cassel rastali su se 2013. nakon 14 godina braka, a imaju dvije kćeri Devu (13) i Leonie (7).

- Brak nikad ne znaš koliko će trajati... Danas funkcionira, a za godinu dana, ne znam - rekla je glumica nakon rastave.

Idi na 24sata

Komentari 95

  • Judita👥 12.09.2017.

    u Maleni bila komad....odlično to odglumila

  • 12.09.2017.

    tko nebi volio uci u Moniku Beluci ?

  • starlight 12.09.2017.

    52 godine nisu duboke 60. I ta njegova manekenka je mlađa od njega 22 godine, a ne 30 godina (možda tako izgleda)...proguglajte malo prije nego što objavite nešto ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare