To je to što me zanima!

Prozivaju ju da se zdebljala, ali voditeljica ne mari: Sretna sam! Mršava sam samo u depresiji...

Često su je svrstavali u ljestvice najseksi žena na svijetu, a kad je dobila na težini, mnogi su je krenuli vrijeđati. Ipak, ona je kaže kako je sretnija sada i ponosi se svojim izgledom
Vidi originalni članak

Bivša manekenka i voditeljica Kelly Brook (41) podijelila je sliku u kupaćem kostimu, koji ističe sve njezine bujne obline. Bez obzira na veličinu njene odjeće. jednako je samouvjerena kao što je bila i na početku svoje karijere, kad su je mnogi pamtili kao mršavicu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako su joj drugi zavidjeli na figuri, Kelly kaže kako je sretnija sada nego kad je bila mršava. Mnogi ju uspoređuju s time kako je izgledala prije 20 godina, ali za nju to nema previše smisla.

- Izgledam kao normalna 40-godišnjakinja. Izgledam kako bih trebala izgledati, to nije nešto nedostižno. Nikada neću imati tijelo koje sam imala s 21 godinom, niti želim biti ta djevojka - izjavila je.

Komentirala je kako bi htjela zaboraviti razdoblja kad je bila mršava i da ne želi ponovno smršaviti do te mjere.

- Ne želim izgubiti svoje grudi i guzu. Ne sviđa mi se biti mršava. Kada sam bila mršava, to je većinski proizlazilo iz stresa i depresivnih stanja - otvoreno je rekla Kelly.

Jednom je rekla kako je sama bila prilično nesvjesna svoje težine kad se krenula debljati, pa dok su to drugi primjećivali i vrijeđali ju zbog toga na društvenim mrežama, ona sama nije vidjela problem. Prema njezinim riječima, razlog tome je što se 'ulijenila i opustila'.

ANTONIJA BLAĆE Voditeljica se pohvalila nakon treninga: 'Pa fino, šta je, je...'

Na nagovor majke i dečka Jeremyja Parisija (36) odlučila je uz striktnu dijetu i vježbanje izgubiti nekoliko kila.

- Osjećam se zadovoljno svojim tijelom i to ima mnoge prednosti - rekla je u jednom intervjuu i priznala da je postala samopouzdanija, posebno u krevetu.

Sada, kad je u potpunosti prihvatila sebe i svoj izgled, ne mora se brinuti o neugodnim komentarima, jer komplimenti na društvenim mrežama samo pljušte.

- Predivna si; Kraljica ljepote; Blistaš - samo su neke od poruka njezinih fanova.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • 01.08.2021.

    mljac🤤

  • samo iskreno 566 03.06.2021.

    oprostite, ali ona nikad nije bila mrsavica .Cak i 1998  kada je imala uzi struk  zena je imala Bujne grudi (a tada je bila era Kate Moss koja je bila mrsavica).Osobno meni je najbolje izgleda 2012 godine.Ali zena je i sada  predivna ,a uz to i ssamouvjerena i zdrava.

  • 03.06.2021.

    Pa takve su i nase cure u Hr 95% pretile i jedva disu. Dinosaurusi 😊

Komentiraj...
Vidi sve komentare