To je to što me zanima!

Prozori Hrvatske uhvaćeni objektivom Biljane Gaurine

Autorici je tradicija stalna inspiracija. Motive za svoju osmu samostalnu izložbu ova slavna Sinjanka skupljala je tijekom tri mjeseca, od travnja do srpnja ove godine
Vidi originalni članak

Nova serija fotografija Biljane Gaurine, koja je jednostavno nazvana 'Prozori Hrvatske', u Zagrebu će se moći pogledati od sredine rujna, a trenutačno se može vidjeti i u Splitu.  Izložba je prodajnog karaktera i predstavlja svojevrsni vodič po cijeloj Hrvatskoj, a u Splitu je može pogledati svatko tko svrati do trgovine DELIIICIJE na splitskoj rivi.

Motive za svoju osmu samostalnu izložbu ova slavna Sinjanka skupljala je tijekom tri mjeseca, od travnja do srpnja ove godine,  na putu od Istre do Slavonije te od Podravine do Dalmacije. 

Autorici je tradicija stalna inspiracija. Bilo da joj se oštro suprotstavi današnji kontekst besmislenih graditeljskih pokušaja izložbom "Skale", bilo da vam predstavi tajni svijet "Žena iz Dalmatinske zagore" ili vam prikaže "Sinjsku alku" u motivima čiju je slavu na svojim fotografijama pronijela sve do Šangaja. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare