To je to što me zanima!

Prsa o prsa: Karleuša kopirala Soraju i obukla golišavu haljinu

Srpski su mediji objavili da Duško Tošić vara Jelenu Karleušu sa Sorajom Vučelić, no čini se da njih dvije, osim ukusa za muškarce, dijele i ukus u odijevanju. Nedavno su se obje slikale u istoj haljini.
Vidi originalni članak

Početkom mjeseca srpskim je medijima poput bombe odjeknula vijest da nogometaš Duško Tošić (34) vara svoju surpugu Jelenu Karleušu (40) sa starletom Sorajom Vučelić (32), a izgleda kako se pjevačica sada ugledala na starletu. 

Naime, na Instagram profilu Jelene Karleuše jučer je osvanula fotografija pjevačice kako sjedi na krevetu u sekspilnoj, golišavoj haljini smeđe boje. To ne bi bilo ništa čudno, no samo tri dana prije na Instagram profilu najpoznatije srpske starlete Soraje Vučelić osvanula je njena fotografiji u toj istoj haljini, samo u drugoj boji, ovaj put rozoj. 

Njihovi pratitelji u komentarima su odmah krenuli 'u dvoboj'. Za Jelenu su komentirali kako izgleda poput prave kraljice te da joj Soraja nije ni do koljena, no drugi su ipak zamijetili da je pjevačica objavila fotografiju nakon Soraje, zbog čega smatraju da je iskopirala starletu. 

Tko po vašem mišljenju bolje nosi haljinu? 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • 13.05.2019.

    Fujj ..bbaaaauuuuu uuuffff 🤮🤮🤮🤮🤮

  • ZG U SRCU 13.05.2019.

    Karleusa ima na nogama nokte ko orao!

  • mirela705 13.05.2019.

    A kaj je s Milojkom?

Komentiraj...
Vidi sve komentare