To je to što me zanima!

Prva beba: Anamarija Asanović rodila je djevojčicu u Splitu

Mlada dizajnerica svoje prvo dijete rodila je u splitskom rodilištu. Ona i partner Marin Siriščević dobili su djevojčicu i presretni su što je njihova beba napokon stigla na svijet
Vidi originalni članak

Jutros u Splitu, Anamarija Asanović (27) rodila je malenu djevojčicu. Njoj i njezinom partneru, surferu Marinu Siriščeviću, malena je prvo dijete. Mladi roditelji, ali i njihova cijela obitelj uzbuđeno su čekali trenutak kada će vidjeti malenu i obitelj od samog jutra prima čestitke sa svih strana.

Mlada splitska dizajnerica nedavno je izjavila kako će nakon poroda početi razmišljati i o vjenčanju pa možemo očekivati i kako će ona i Marin uskoro uploviti i u bračnu luku.

- Imamo neke planove i želje, ali sada nam je prioritet porođaj i beba, nakon toga ćemo planirati intimnu proslavu naše ljubavi. Zasad samo znam gdje bih željela da to bude, a preduvjet je da bude ljeto. Vjenčanje će definitivno biti poslije rođenja naše malene i bit će to netipična proslava ljubavi - rekla je Anamarija nedavno za časopis Story.

 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Poison Ivy † 14.02.2016.

    Neš ti članka i vijesti.....beskorisna kćer nekad poznatog oca....i to je vama vijest?! A jeste nisko spali.....

  • zwone007 13.02.2016.

    Mama "dizajnerica" za koju nitko nebi ni cuo da nije Aljosina kcerka a tata "surfer" za kojeg nitko nebi cuo da nije ozenio Aljosinu kcer!Dragi Aljosa,uz njihova "profitabilna zanimanja" ces ih sigurno na grbaci imati!inace,bebi sve najbolje,zelim joj sretan,lijep i bezbrizan zivot!

  • yocko 13.02.2016.

    Rodila je malenu djevojčicu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare