To je to što me zanima!

Prva dama mrežastim čarapama pokrenula raspravu: 'Jeftino, izgledaš kao Madonnina baka'

Jill Biden uslikali su na povratku s putovanja iz Kalifornije. Na sebi je nosila crnu jaknu, crnu suknju iznad koljena, crne čizme na petu i mrežaste hulahupke sa uzorkom zbog kojih se našla na meti kritičara
Vidi originalni članak

Prva dama SAD-a Jill Biden (69) svojim outfitom pokrenula je pravi Twitter 'rat' tijekom vikenda. Njezine mrežaste čarapice pokrenule su online debatu kritičara i onih koji ju podržavaju. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, nakon povratka u Washington D.C. iz Kalifornije u četvrtak navečer, prvu damu fotografi su uhvatili na izlasku iz privatnog aviona u Zračnoj luci Andrews u Marylandu, piše Daily Mail.

Prva dama nosila je crnu jaknu, crnu suknju iznad koljena, crne čizme na petu i mrežaste hulahopke s uzorkom.

Njena modna kombinacija ubrzo se našla na meti kritičara koji su opisali odabir hulahopki kao 'loš' i 'sramotan', optužujući ju da je prestara da bi nosila te komade. 

- Mislim da je Jill Biden pobrkala blagdane. Ona sigurno misli da je Halloween. Zar nema ona 70? Bilo kako bilo, prestara je za mrežaste hulahupke - napisala je jedna korisnica Twittera. 

Nedugo nakon su joj se pridružili i drugi kritičari. 

- Madonna je zvala, želi svoj outfit nazad; Bože, izgleda kao Madonnina baka; Hej Jill Biden. Trgovina se s razlogom ne zove Zauvijek61 - pisali su. 

Naravno, bilo je i onih koji su podržali ovaj look prve dame. 

- Ona je prekrasna, a vi ste ljubomorni; Slušajte me, da sam ja u godinama Jill Biden i izgledam barem 50 posto dobro kao ona, ne bi nosila samo mrežaste hulahupke, nosila bi mrežasti kombinezon - branili su ju fanovi.  

Idi na 24sata

Komentari 29

  • SveznarPrcic 07.04.2021.

    Pao prvi s... u avionu

  • Iskrena mala 07.04.2021.

    Niti sjena Melaniji.

  • R.J.B.L 07.04.2021.

    Zena je izgleda super..a ljubomora je...

Komentiraj...
Vidi sve komentare