To je to što me zanima!

Prva dama Splita otkrila gdje su bili nakon Oliverovog koncerta: Grašo i Puljak zajedno zapjevali

Jučer su se brojni obožavatelji Olivera Dragojevića okupili na velikom koncertu povodom četvrte godišnjice smrti glazbenog velikana, a poznato društvo nastavilo je pjevati i nakon koncerta
Vidi originalni članak

Splitski gradonačelnik Ivica Puljak (52) i njegova supruga Marijana jučer su bili na koncertu u čast Oliveru Dragojeviću u Veloj Luci, a Marijana je kasnije objavila snimku i otkrila da se pjesma nastavila još dugo u noć.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Trag u beskraju! Afterparty nakon koncerta u čast Olivera Dragojevića u Veloj Luci - napisala je uz snimku.

@marijanapuljak Trag u beskraju! Afterparty nakon koncerta u čast Olivera Dragojevića u Veloj Luci. #foryou #foryoupage #fyp #fypシ #viraltiktok #oliver #tragubeskraju ♬ original sound - Marijana Puljak

Marijana je objavila snimku na TikToku na kojoj se vidi raspjevana ekipa koja je nastavila pjevati i nakon što je koncert završio.

Na snimci je Ivica Puljak u društvu Petra Graše (46) dok zajedno s ostatkom društva pjevaju 'Cesaricu' uz pratnju akustične gitare. Nakon Cesarice, zapjevali su Oliverov hit 'Bez tebe'. 

Podsjećamo, jučer su se brojni obožavatelji Olivera Dragojevića okupili na velikom koncertu povodom četvrte godišnjice smrti glazbenog velikana.

REPORTAŽA IZ VELE LUKE Baklje, pjesma i ruže na prozoru u čast Oliveru: 'Na grob ću otići kad to sve prođe. Nedostaje mi'

Na koncertu u čast Olivera nastupali su Doris Dragović, Petar Dragojević, Petar Grašo, Tedi Spalato, Zorica Kondža, ali i mlade glazbene nade kao što je Jure Brkljača, Iva Ajduković, Matija Cvek, Dino Petrić... s kojima je Oliver posebno volio pjevati.

POGLEDAJTE VIDEO: PETAR GRAŠO O KĆERKICI ALBI

Idi na 24sata

Komentari 15

  • sunčandan 02.08.2022.

    dosta mi je više svega

  • 31.07.2022.

    A ja izbora sve gori od goreg...A Gospe na ča je Split pa da su mu ovi svitlost grada...Nije vajda do tud došlo,a izgleda da je....Kad su nan to zvizde,e onda nek ide sve u pm..

  • 30.07.2022.

    o bože, ja sam mislio da su na tik toku samo moja unučad i njima slični koji mi šalju filmiće kako brzo napravit mačku od plastelina ili ogulit krastavac da liči na zeca ... kaj tam i prve dame objavljuju zapise?

Komentiraj...
Vidi sve komentare