To je to što me zanima!

Prva HTZ romansa: Duje i Maja Malić već su se ljubili

Show 'Hrvatska traži zvijezdu' dobio je svoj prvi ljubavni par. Šuška se da su se Duje i Maja prvi put poljubili u srijedu u Zagrebu, na tulumu u kući
Vidi originalni članak

Maja me očarala na audicijama u Varaždinu. Mirno je sjedila u čekaonici i pripremala se za izlazak na pozornicu. Sjećam se da je imala velike podočnjake, kroz smijeh je kazao Duje Stanišić (22) iz Petrčana, kandidat RTL-ova showa “Hrvatska traži zvijezdu”. Puljanka Maja Malić (21) svidjela mu se na prvi pogled, a šuška se da su se prvi put poljubili u srijedu u Zagrebu, na tulumu u kući u kojoj svi kandidati žive.
- Duje je simpatičan, zabavan i drag dečko. Ugodno se osjećam u njegovu društvu. Zasad mogu reći da mi je simpatija jer nismo imali vremena dovoljno se dobro upoznati. No obećao mi je kupiti veliku kuću u Petrčanima, gdje ćemo jednom živjeti - našalila se Maja. Studentica turizma i ekonomije vjeruje da daljina ne može uništiti ljubav pa joj ne smeta što Duje i ona ne žive u istom gradu.
- Ma mi se ludo volimo. Nismo još u pravoj vezi nego u vezici, imamo vremena. Maja ima sve predispozicije da bude moja cura. Uvijek sam volio visoke, mršave i plave djevojke, baš poput Maje - zadirkivao je Duje atraktivnu crnku. Maja je poslije prve emisije uživo prije dva tjedna upoznala Dujinu braću i prijatelje.
- Njegova mama odmah mi je rekla: ‘Ajme, što mi je lipa snaha’. Svi su me oduševili jer su simpatični, jednostavni i otvoreni - rekla je Maja. Prema riječima Anđe Marić, Duje je preksinoć odabrao najgrozniju pjesmu za emisiju uživo, no gledatelji su ga pustili među devet najboljih kandidata. Pjevao je pjesmu “Bodies” Robbiea Williamsa i nekoliko puta falšao.
- Mi samo trebamo uključiti kamere, a ti valjaj gluposti i nasmijavaj naciju. Ti si rođeni zabavljač, svaka čast - kazao je Tony Cetinski (42).

MAJIN ŠUŠKAVI SEKSI GLAS ZADIVIO I FOXA
Maja je otpjevala “Give It To Me” Melanie Fione. Goran Lisica Fox napokon ju je pohvalio. Dotad nije primjećivao njezin baršunasti glas.

VRCKAVA ANĐA POKAZALA GAĆE
Pjevačica i članica žirija Anđa Marić (33) za drugu emisiju uživo ukrotila je bujnu kovrčavu kosu. U kratkoj haljini meškoljila se na stolcu i pokazala crne gaće s ružičastim točkicama.

HELENA: U SRETNOJ SAM VEZI, ALI DRAG MI JE ROKER JURAJ
Šuškalo se da bi Helena Hunčaga (16) i Juraj Jurlina (17) mogli biti par, ali oni tvrde da su samo prijatelji. Tu i tamo se, kažu, zagrle, no Helena je već četiri mjeseca zaljubljena u gitarista čije ime skriva.

ODUŠEVIO ŽIRI PA IPAK ISPAO
Riječanin Dino Antonić (23) u utorak je izgubio glas i završio u bolnici. Iako je u petak žiri ostavio bez teksta, gledatelji su ga izbacili iz showa.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • prepametna 10.04.2010.

    reklama za novine, tipično , već viđeno bezbroj puta!

  • -mrvica- 10.04.2010.

    Duje je car.........................

  • user_46517 10.04.2010.

    eee...oni su meni presuppper...zajedno su i to mie tak slatko...stvarno su super!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare