To je to što me zanima!

Prva klapa: Počelo je snimanje 'Robina Hooda' u Dubrovniku

Dubrovnik je prepun kulisa, a brod kojim će se u filmu voziti Richard Lavljeg Srca već je bio na probnoj vožnji. Osim Foxxa, u filmu će zaigrati i Jamie Dornan
Vidi originalni članak

Ekipa filma 'Robin Hood: Origins' stigla je u Dubrovnik, a sada je napokon pala i prva klapa. Snimanje traje do 10. ožujka.

Do 6. ožujka snimat će se u Dubrovniku, a nakon toga filmska ekipa će nekoliko dana provesti u Istri. Riječ je o dosad najzahtjevnijoj holivudskoj produkciji na hrvatskom tlu, u kojoj sudjeluju najveće svjetske zvijezde i imena iz svijeta filma.

Najviše pažnje na aerodromu plijenio je glumac Jamie Foxx (49) koji će u filmu igrati Little Johna.

Producenti su do zadnjeg trenutka tražili statiste jer Dubrovčanima je 250 kuna za dan statiranja bilo malo. U drugom su pokušaju ipak našli sve statiste. Film čiji je koproducent Leonardo DiCaprio (42) u Dubrovniku će se snimati 12 dana.

Dubrovnik je prepun kulisa, a brod kojim će se u filmu voziti Richard Lavljeg Srca već je bio na probnoj vožnji. Osim Foxxa, u filmu će zaigrati i zvijezda filma '50 nijansi sive', Jamie Dornan (34), koji će tumačiti Willa Scarletta, jednog od članova družine iz Šervudske šume.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare