To je to što me zanima!

Prva live emisija 'The Voice': Uz mentore će i gledatelji moći izabrati tko prolazi u polufinale

Prva 'live' emisija 'The Voice Hrvatska', u subotu u 20:15, na Prvom programu HRT-a. Uz mentore i tv gledatelji biraju tko prolazi u polufinale
Vidi originalni članak

'The Voice Hrvatska' ide prema svojem velikom finalu. U subotu od 20:15 na Prvom programu HRT-a na rasporedu je deseta emisija sezone, a prva koja se emitira ' uživo' iz Studija 'Anton Marti' na zagrebačkom Prisavlju.

RECITE NAM SVOJE MIŠLJENJE ANKETA Osmero kandidata je napustilo natjecanje 'The Voice': Smatrate li da su to i zaslužili?

Mentori Vanna, Gobac, Urban i Dino odlučili su u dvoboj fazi natjecanja tko je šesnaestero najboljih natjecatelja ove sezone. Sada odluka više nije samo na njima, jer iz svakoga od četiri tima, jednoga natjecatelja biraju TV gledatelji svojim pozivima, a jednoga mentori.

Bit će uzbudljivo i neizvjesno do posljednjeg trena. Svi će nastupiti 'uživo' u izravnom prijenosu uz pratnju izvrsnih glazbenika te uz glasnu podršku navijača i publike u studiju. Čekaju nas iznimno talentirani mladi ljudi, vrhunske izvedbe inozemnih i domaćih pjesama i, naravno, odabir onih koji prolaze u polufinale po izboru TV gledateljstva i mentora.

'THE VOICE' Dino Jelusić: 'Dušku puštam zbog interpretativnog dojma'

Na društvenim mrežama možete pratiti sve što se događa iza scene, a na YT kanalu pogledati i poslušati dosadašnje izvedbe.

Reprizno 'The Voice Hrvatska', prvu emisiju 'uživo' možete pogledati u nedjelju od 16:45 na HRT1.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Čeljo Brtika 13.01.2024.

    Kakve ovo pjesme pjevaju, majko moja, užas. A ona Natali rže na pjesmu od Parnog valjka. 🤮

  • dzo98 12.01.2024.

    Sramota za Dinu sto je izbacio Karlu ..

  • rtz2 12.01.2024.

    u ovoj državi svi samo pjevaju a niko ne čuje 🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare