To je to što me zanima!

Prva na svijetu: Bivša misica priznala je da sad voli djevojke

Prošlogodišnja Miss Španjolske i prva pratilja Miss Universe na Instagramu je objavila da voli djevojke. Obožavatelji je podržavaju i ona kaže da je jako sretna
Vidi originalni članak

Patricia Yurena (24) bila je Miss Španjolske 2013. godine, a svoju domovinu na izboru za Miss Universe predstavljala je 2013. na natjecanju u Moskvi. Bila je prva pratilja ljepotici iz Venezuele, Mariji Gabrieli Isler (26). 

Prošlogodišnja Miss Španjolske osim svojom ljepotom, pažnju privlači i još detaljem iz privatnog života. Patricia je, naime, priznala da je lezbijka. Prva je misica na svijetu koja je to učinila, piše US Weekly

Yurena je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj se ljubi sa svojom djevojkom, Vanessom Cortes. Uz fotografiju je napisala 'Romeo i Julia'. 

- Ne žalim što sam bila iskrena i rekla što osjećam. Oduševljena sam zbog svega što mi se događa - rekla je Patricia za španjolske novine La Opinion de Tenerife.

Na društvenoj mreži dobila je mnogo 'likeova' za fotografiju i podršku brojnih obožavatelja koji cijene njenu iskrenost. 

- Hvala vam na podršci. Divni ste. To je nešto što sam morala učiniti i drago mi je što shvaćate da sam sretna i uživate u tome sa mnom - napisala je. 

Idi na 24sata

Komentari 98

  • Tišina mora 27.08.2014.

    sigurno je pročitala članak 24sata o tome kako lezbijke imaju bolje orgazme:-)) heh pa njen život ,njena stvar...

  • tomicalomica 27.08.2014.

    Pussy voli Cupi ! Nista novo , ako je mala OK u glavi nece joj to praviti problems u zivotu..moze imat decka/ supruga , familija i povremeno curu I sve u redu..ni prva ni zadnja da ima nesto sa strane

  • kung fu panda 26.08.2014.

    ja volim dečke

Komentiraj...
Vidi sve komentare