To je to što me zanima!

Prve snimke Meghan i Harryja iz Los Angelesa: Imaju maske

Iako su se jedno vrijeme kretali u društvu zaštitara, kasnije su do stanova socijalno ugroženih te starijih i nepokretnih osoba koje trebaju pomoć išli sami, a nadzorne kamere 'uhvatile' su ih u humanitarnom radu
Vidi originalni članak

Princ Harry (35) i Meghan Markle (38) preselili su se iz Kanade u Los Angeles krajem ožujka, a otkako su ostali bez kraljevske titule, obaveza i odgovornosti, okrenuli su se novim interesima. Meghan se pokušava vratiti u Hollywood, a zajednička im je strast humanitarni rad. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Check out our Harry and Meghan delivering to needy West Hollywood residents impacted by the coronavirus pandemic this week ♥️ This was first posted about on this page yesterday when it was revealed that Harry and Meghan volunteered for Project Angel Food @projectangelfood on both Sunday 12 and Wednesday 15 April ✨ . Harry and Meghan “were properly distanced and followed all of the organization’s strong protective guidelines,” made more than 20 deliveries on April 15. Harry and Meghan were eager to volunteer after hearing how the charity has been struggling to keep up with increase in demand due to the COVID-19 crisis. In the past month alone, Project Angel Food has seen more than 400 new people sign up to receive services ♥️ . Clip courtesy of @tmz_tv

A post shared by Harry & Meghan ♔ (@dukeandduchessofsussexdaily) on

Par je po prvi put otkako je u Los Angelesu 'uhvaćen', a snimke nadzornih kamera objavio je Daily Mail. Donijeli su pakete hrane pomoći udruzi Angel Food, a sami su ih i dostavljali potrebitima.

Iako su se jedno vrijeme kretali u društvu zaštitara, kasnije su do stanova socijalno ugroženih te starijih i nepokretnih osoba koje trebaju pomoć išli sami, tvrdi britanski medij i potkrjepljuje tezu videom.

BORBA ZA EKSKLUZIVU Meghan i Harry dobit će šest milijuna kuna za prvi intervju

Donedavno kraljevsku obitelj mnogi navodno nisu prepoznali, a s obzirom na to da su bili odjeveni u svakodnevnu, casual odjeću te da su bili zaštićeni maskama nije ni čudo. 

- Zazvonio mi je telefon, javio sam se, a žena je samo rekla: 'Ovdje Meghan iz Project Angel Food'. Pitao sam je trebam li sići do ulaza, nisam imao o kojoj se Meghan radio. Kad sam primijetio automobile i vidio crvenokosog muškarca povezao sam o kome se radi, ali nisam ništa spominjao. Divno je da su to napravili i da brinu - ispričao je medijima Dan Tyrell, jedan od mnogobrojnih koji trebaju pomoć.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Medici 17.04.2020.

    Ha, ha pa tko u ovo vjeruje...oni raznose hranu a malog čuvaju dadilje....yeah

  • nervozni poštar 17.04.2020.

    Dolje buržoazija!

Komentiraj...
Vidi sve komentare