To je to što me zanima!

Prve suze: Ljubica i Branka su napustile show '3,2,1 - kuhaj!'

Uvijek smo se smijale ovima što u emisijama plaču kad odlaze kući. Budale! E, pa sad smo i mi te budale, kazale su Ljubica i Branka, ne žaleći za svojim nastupom
Vidi originalni članak

Među receptima koje je Crveni tim zadao Bijelom, žiri je našao i neke koji su ih šokirali i nasmijali. Nespojive kombinacije namirnica i okusa, načini pripreme umaka, mesa i tijesta zadali su muke i natjecateljima koji su obećali osvetu Crvenom timu sljedeći tjedan. Tu priliku neće dobiti Ljubica i Branka koje su sinoć ispale iz daljnjeg natjecanja u showu 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'.

 Ni sam žiri nije se mogao snaći u receptima koje su parovi Bijelog tima dobili od konkurencije. Natjecatelji su bili u panici, svađali se, zvonca za pomoć su odzvanjala, a žiri je češće nego inače obilazio radne jedinice. Sve u svemu, kandidati su se odlično snašli u svoj toj zbrci te su uspjeli u 60 minuta na svoj način skuhati specijalitete kontinentalne kuhinje.

Najviše ocjene žirija osvojili su Anka i Ivan. Za svoje kuhane štrukle dobili su prvu devetku u showu, i to od Tomislava Špičeka koji je Anku nagradio i riječima kako 'nema ljepšeg kad ti Dalmatinka napravi dobre štrukle'. Brat i sestra iz Splita pobjednici su prvog tjedna prikazivanja s ukupno 81 bodom i bit će nagrađeni za to u novoj rundi kuhanja. 

Test pripremanja zagrebačkih valjušaka prošli su i braća Bošnjak, ili kako ih je Špiček preimenovao – Dragec i Vladek, a među najboljim ocjenjenima bile su i Višnja i Blaženka s mesnom roladom s pireom od cikle. 

Iako su se tijekom sva četiri dana nalazile na dnu tablice, Ljubica i Branka u današnjem su se zadatku iskazale. Za svoj lungić u umaku od šljivovice dobile su najveće ocjene dosad, no s obzirom da se zbrajaju ocjene iz sva četiri dana, šogorice iz Šibenika za samo jedan bod izgubile su utrku za titulu najboljeg para kuhara amatera u Hrvatskoj. 

- Uvijek smo se smijale ovima što u emisijama plaču kad odlaze kući. Budale! E, pa sad smo i mi te budale - nasmijale su se Ljubica i Branka, ne žaleći za svojim nastupom u showu jer su naučile puno toga što inače  ne bi nikada u životu.

Ovaj je tjedan završio dramatičnim i napetim krajem za Bijele. Slijedeći tjedan nastupa Crveni tim, stoga budite uz RTL od ponedjeljka do četvrtka u 20 sati i 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'


Idi na 24sata

Komentari 5

  • minaj 05.02.2016.

    Pažanin mi je super, vidi se da je momak dobro ispekao svoj zanat, želi biti strog ali mu ne ide, a i lip je

  • mazaluna 05.02.2016.

    Ipak bi izbor za te kuhare amatere trebao biti oštriji.Idu mi na živce ovi sadašnji koji se čude svemu ko picek glisti,te ovo vidim prvi put te to neznam kuhati pa kaj su došli.To je kao da odeš na natjecanje iz matematike pa kažeš znam zbrajati ali oduzimati neznam.FUJ

  • fiore 05.02.2016.

    meni je super ovi sastav žirija!ivan je profesionalac i baš nekako uz stare nam znance osvježava žiri!

Komentiraj...
Vidi sve komentare