Obavijesti

Show

Komentari 5

Prve suze: Ljubica i Branka su napustile show '3,2,1 - kuhaj!'

Prve suze: Ljubica i Branka su napustile show '3,2,1 - kuhaj!'
7

Uvijek smo se smijale ovima što u emisijama plaču kad odlaze kući. Budale! E, pa sad smo i mi te budale, kazale su Ljubica i Branka, ne žaleći za svojim nastupom

VIDEO

Među receptima koje je Crveni tim zadao Bijelom, žiri je našao i neke koji su ih šokirali i nasmijali. Nespojive kombinacije namirnica i okusa, načini pripreme umaka, mesa i tijesta zadali su muke i natjecateljima koji su obećali osvetu Crvenom timu sljedeći tjedan. Tu priliku neće dobiti Ljubica i Branka koje su sinoć ispale iz daljnjeg natjecanja u showu 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'.

 Ni sam žiri nije se mogao snaći u receptima koje su parovi Bijelog tima dobili od konkurencije. Natjecatelji su bili u panici, svađali se, zvonca za pomoć su odzvanjala, a žiri je češće nego inače obilazio radne jedinice. Sve u svemu, kandidati su se odlično snašli u svoj toj zbrci te su uspjeli u 60 minuta na svoj način skuhati specijalitete kontinentalne kuhinje.

Najviše ocjene žirija osvojili su Anka i Ivan. Za svoje kuhane štrukle dobili su prvu devetku u showu, i to od Tomislava Špičeka koji je Anku nagradio i riječima kako 'nema ljepšeg kad ti Dalmatinka napravi dobre štrukle'. Brat i sestra iz Splita pobjednici su prvog tjedna prikazivanja s ukupno 81 bodom i bit će nagrađeni za to u novoj rundi kuhanja. 

Test pripremanja zagrebačkih valjušaka prošli su i braća Bošnjak, ili kako ih je Špiček preimenovao – Dragec i Vladek, a među najboljim ocjenjenima bile su i Višnja i Blaženka s mesnom roladom s pireom od cikle. 

Iako su se tijekom sva četiri dana nalazile na dnu tablice, Ljubica i Branka u današnjem su se zadatku iskazale. Za svoj lungić u umaku od šljivovice dobile su najveće ocjene dosad, no s obzirom da se zbrajaju ocjene iz sva četiri dana, šogorice iz Šibenika za samo jedan bod izgubile su utrku za titulu najboljeg para kuhara amatera u Hrvatskoj. 

- Uvijek smo se smijale ovima što u emisijama plaču kad odlaze kući. Budale! E, pa sad smo i mi te budale - nasmijale su se Ljubica i Branka, ne žaleći za svojim nastupom u showu jer su naučile puno toga što inače  ne bi nikada u životu.

Ovaj je tjedan završio dramatičnim i napetim krajem za Bijele. Slijedeći tjedan nastupa Crveni tim, stoga budite uz RTL od ponedjeljka do četvrtka u 20 sati i 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine
Parovi u 'Braku na prvu' otišli na putovanje: Klara je donijela odluku da napusti eksperiment
NAKON TEŠKOG TJEDNA

Parovi u 'Braku na prvu' otišli na putovanje: Klara je donijela odluku da napusti eksperiment

Mislim da je Lovre očekivao da ću napisati da ostajem i nije shvatio koliko je ovo mene pogodilo, emotivno je rekla Klara