To je to što me zanima!

Prvi foršpan nove Disneyeve ekranizacije 'Knjige o džungli'

Nakon što nas je u ponedjeljak obradovao najavom za foršpan, to jest, Vineom iz 'Knjige o džungli', Disney je jučer izbacio i foršpan za taj film. Pogledajte ga
Vidi originalni članak

Jedna od glavnih vijesti s ovogodišnjeg sajma o svemu vezanom za Disney, D23, je bila ta da nova ekranizacija ‘Knjige o džungli’ izgleda prekrasno. To nam je i pokazano u ponedjeljak, na službenom Vine profilu redatelja Jona Favreaua ('Iron Man', 'Vilenjak'). Zasad se čini da će verzija koju ćemo vidjeti biti hibrid između knjiške verzije i originalnog disneyevog animiranog filma iz 1967. godine.

U novoj verziji Mowglija glumi Neel Sethi, mladi glumac kojem je ovo prva uloga, a podršku će mu davati istinski zvjezdana ekipa. Životinjama će glasove davati Scarlett Johansson (Kaa), Idris Elba (Shere Khan), Bill Murray (Baloo), Ben Kingsley (Bagheera), Christopher Walken (King Louie), Lupita Nyong’o (Rakasha), i Giancarlo Esposito (Akela).

Usput, ovo će biti peta ekranizacija ‘Knjige o džungli’ s glumcima, tako da će se broj glumljenih ekranizacija izjednačiti s animiranima.

Film se u kinima očekuje netom prije Uskrsa 2016. godine.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare