To je to što me zanima!

Prvi kontakt s vanzemaljcima nikada neće dobro završiti

Za svaku pravu borbu protiv vanzemaljaca vrijedi davno ustanovljeno pravilo - bombardirati ih iz orbite. Ali kako riješiti problem kada su oni već među nama?
Vidi originalni članak

Šestero znanstvenika na Međunarodnoj svemirskoj postaji se nađu u žiži svjetske pažnje kada se pokaže da je čovječanstvo otkrilo život na drugom planetu, Marsu. No kada posada krene istraživati, njihove metode poluče neočekivane posljedice jer se pokaže da je otkriveni život značajno inteligentniji nego što se mislilo. A ne samo da je inteligentniji od očekivanog, već je i opasniji.

Hugh Derry (glumi ga Ariyon Bakare) je jadni astronaut koji će prvi doći u kontakt s neugodnim vanzemaljcem. S vanzemaljcem koji je i brži i spretniji te jači i inteligentniji nego što je itko prije pomišljao.

Pogledajte video

Redatelj Daniel Espinosa donosi na velika platna film 'Trag života', uz podršku scenarista Rhetta Reesea i Paula Wernicka. U glavnim ulogama nalaze se Jake Gyllenhaal, Rebecca Ferguson ('Nemoguća misija 5'), Olga Dihovichnaya, Ariyon Bakare, Hiroyuki Sanada ('The Wolverine') i Ryan Reynolds.

'Trag života' u kina dolazi 23. ožujka, za samo osam dana. Bitno je i napomenuti da nam ove godine u kina dolazi jedan značajno bitniji film o vanzemaljcima, i to onaj u kojem je glavni negativac 'gospodin Vanzemaljac' osobno. Jasno, pričamo o filmu 'Alien: Savez', kojeg ćemo u kinima moći pogledati za dva mjeseca, 18. svibnja.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • vrh 16.03.2017.

    ako postoje vanzemaljci, kreću se samo u okviru svoga zvjezdanog sustava. koja budala bi se usudila ići na dalek i opasan put da ostvari kontakt sa zemljanima.

  • 16.03.2017.

    ako nas promatraju ili dolaze ovamo zašto ne stupe u kontakt?no ako su napredniji onda bi nas trebali osvojiti,,,,samo dođu i odu igraju se mačke i miša s nama

Komentiraj...
Vidi sve komentare