To je to što me zanima!

Prvi nastup: Spajsice će pjevati na svadbi Harryja i Meghan?

Geri Horner, poznata i kao Ginger Spice, povjerila se prijateljima kako će njihov prvi nastup biti na kraljevskom vjenčanju u svibnju. Želi da njihov povratak bude veoma britanski
Vidi originalni članak

Kada su se okupile i zajedno fotografirale, Spice Girls su izazvale histeriju. Obožavateljice su svoju sreću dijelile na društvenim mrežama te se nadale kako će nabaviti karte za prvi nastup zvijezda devedesetih.

No, izgleda kako Spajsice imaju potpuno drugačiji plan. Naime, Geri Horner (45), poznata i kao Ginger Spice, povjerila se prijateljima kako će njihov prvi nastup biti na kraljevskom vjenčanju u svibnju.

- Ona smatra da je to prava prilika i dobro se uklapa u njezinu ideju da povratak bude veoma 'britanski'. To je dio njihovog identiteta kojeg žele njegovati - rekli su Gerini prijatelji.

Osim toga, Spajsice žele pjevati na svadbi princa Harryja (33) i Meghan Markle (36) jer jer buduća vojvotkinja njihova velika obožavateljica.

Podsjetimo, Victoria Beckham (43), Geri, Emma Bunton (42), Mel C (44), i Mel B (42) na društvenoj mreži podijelile su zajedničku fotografiju i poručile da zajedno rade na novom projektu.

Kraljevski par će se vjenčati 19. svibnja u kapelici St. Georgea.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 05.02.2018.

    život mi konačno ima smisla :))

  • 04.02.2018.

    ma žele se vratiti nekako na scenu ali neće biti više nikada popularne

  • cajger 04.02.2018.

    .... a Barbi i Ken buju kumovi ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare