To je to što me zanima!

Fanovi satima prije koncerta stigli na Hipodrom i čekali idole

Vrućina nije omela fanove u naumu da budu u prvim redovima na koncertu. One koje su 'dežurali' ispred hotela Westin u kojem je bend odsjeo pozdravio je Ćiro Blažević
Vidi originalni članak

Prvi obožavatelji kalifornijskog rock sastava već oko podneva čekali su pred ulazom zagrebačkog Hipodroma kako bi koncert gledali sa što manje udaljenosti. Sjedili su i ležali na pločniku, a neki su ponijeli čak i ležaljke kako bi im čekanje bilo što udobnije. Vrućina ih nije omela u naumu da budu u prvim redovima na koncertu omiljenog benda.

One koji su satima prije koncerta 'dežurali' ispred hotela Westin u kojem su dečki odsjeli pozdravio je Ćiro Blažević. Odlično raspoloženi trener čavrljao je ispred hotela s obožavateljima rock sastava. Bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije u hotelu je popio piće u društvu dvojice prijatelja i zatim se prema centru grada odvezao na skuteru mašući okupljenim novinarima.

Nešto prije 18 sati članovi grupe krenuli su u zatamnjenom crnom kombiju iz garaže hotela prema Hipodromu na tonsku probu, a sin Anthonyja Kiedisa snimljen je kako šeće oko hotela u društvu dadilje i osiguranja.

Početak koncerta Red Hot Chili Peppersa najavljen je za 21,30 sati. Predgrupa će im biti alternativna britanska skupina As Able As Kane - A.A.A.K. koji će svirati u 19,00, a u 20,00 slijede 2Cellos koji će s Peppersima izvesti jednu pjesmu. 

Idi na 24sata

Komentari 108

  • djuro 1971 29.08.2012.

    Nema kaj su dečki z bregov....odem v birtiju i dok si naštancam v đuboks par pesmi spijem pet vrčov ovoga delanca kojeg sam ja dal kaj prodaje moj šogor Slavek,...znate on je sad veliki gazda i birtija mu dobro ide..v glavnem štel sam reči da dok ideš doma ne hiče te po betonu nego hodaš v rikverc kak da si žganicu pil...dobro nema veze,uglavnom to je čujem neka Američka skupina došla k nam v Zagreb..htel bi i ja malo iz sela al na Dinamo v sredu vse do zadnje lipe sam zdrobil i još se pri Slaveku na veresiju zapisivljem...to vam je tak dok poslušate dečke z bregov...

  • frane123 29.08.2012.

    RED HOT CHIRO PEPPERS !!!

  • Emanuella_1 29.08.2012.

    nikad mi nisu bili jasni ljudi koji po cijele dane kampiraju i pare se na ovoj žegi ne bi li uletili u prve redove i potom se gužvali u hrpetini istih takvih "očajnika" i zajedno s njima padali u trans dok nekolicina tipova divlja po pozornici, mlati glavama i proizvodi zvukove od kojih ti popucaju bubnjići i koje pritom boli đon za njih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare