To je to što me zanima!

Prvi put je u Hrvatskoj: Indijski T. Cruise stigao je u Dubrovnik

DOBRODOŠLICA Shahu Rukhu Khanu, bolivudskoj zvijezdi ‘teškoj’ oko tri milijarde kuna, domaćini su preporučili samo najbolje restorane u Dubrovniku
Vidi originalni članak

Ugodan je, pristojan i pristupačan. Rijetko ga viđamo jer stalno snima. Nije ni jeo kod nas jer si je filmska ekipa osigurala catering na setu, kažu iz dubrovačkog luksuznog hotela Valamar u kojem je odsjeo Indijac Shah Rukh Khan (49).

Kralj Bollywooda u Dubrovnik je stigao u nedjelju, a njegova ekipa, s kojom snima film “Fan”, u Hrvatskoj ostaje do 25. ožujka. Glumac, koji je 1995. oteo ulogu holivudskoj legendi Tomu Cruiseu (52) u “Dilwale Dulhania Le Jayenge”, najdugovječnijem indijskom hitu koji se i danas prikazuje u kinu u Bombayu, od dubrovačkih domaćina dobio je poklon-paket sa svim informacijama o gradu i preporukama restorana. 

Khan će u filmu, u kojem glumi svojeg najvećeg obožavatelja, imati dvojnika, ali njegov identitet mora ostati tajan. Na “Fanu” radi indijska producentska kuća Yash Raj, koju je osnovao pokojni Yash Raj Chopra. Bio je prvi redatelj koji je snimao u Europi, a švicarske vlasti su po njemu nazvale jezero.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Moslavka 18.03.2015.

    Nema veze tko je ovaj. U indiji ih ima na tucete. Nista posebno kada ga gledas, ali pun je para, pa eto seks simbol. Samo neka napravi rezervaciju u Taj Mahal u Dubrovniku, odlicna hrana. Tom Cruize je ok a ako ovaj slici na njega, ja sam iduca kraljica, ne samo u Engleskoj, nego cijelog svijeta. Complete world domination.

  • Eva B. 17.03.2015.

    Ahaaaa kuzim na cruza je po visini hahahahahaha

  • opasna7 17.03.2015.

    a zihh pol ekipe nije culo za njega.. di vi zivite hahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare