To je to što me zanima!

Prvi put u Zagrebu: Tegan and Sara u Tvornici 7. studenog

U karijeri su Tegan and Sara objavile sedam studijskih albuma koji su se ukupno prodali u nekoliko milijuna primjeraka. U Zagreb stižu u četvrtak, 7. studenog
Vidi originalni članak

Tegan and Sara, kanadski indie pop duo, vraćaju se u Europu ove jeseni na turneji na kojoj promoviraju izuzetno uspješan posljednji studijski album “Heartthorb”. U Zagreb dolaze u četvrtak 07.11. na svoj prvi ikada nastup u ovom dijelu Europe, koji će, također, biti ekskluzivan za našu regiju. 

U karijeri su Tegan and Sara objavile sedam studijskih albuma koji su se ukupno prodali u nekoliko milijuna primjeraka, nastupale su na svjetskim turnejama kao support za The Killers, Neil Younga i The Black Keys, a samo ove godine u naslovnim ulogama pojavile su se na Coachella festivalu, SXSW i Lollapaloozi. 

U njihovoj rodnoj Kanadi aktualan album “Heartthrob” nominiran je za Polaris nagradu, njihov ekvivalent britanske Mercury nagrade. “Heartthrob” objavljen je 29. siječnja i već u prvom tjednu izlaska ulovio laskavo treće mjesto Billboardove top liste. Album je ocjenjen kao njihov najkomercijalniji dosad, a prvi singl “Closer” (koji je dosad zabilježio više od 7 milijuna gledanja na YouTubeu) donio im je uspjeh na ljestvicama diljem svijeta. 

Prodaja ulaznica započinje u srijedu 4. rujna, a early bird cijena iznosi svega 100 kn i traje do 29. Rujna. Od 30. rujna cijena je 120 kn, dok će na dan koncerta iznositi 150 kn.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare