To je to što me zanima!

Prvi seks za pamćenje: Policija pokraj kreveta Goldie i Kurta

Završili smo na katu, razgledali imaginarni namještaj u imaginarnoj spavaćoj sobi i počeli se vrlo realistično seksati. U idućem trenutku stvorila se policija, rekao je glumac
Vidi originalni članak

Glumački par Kurt Russell (66) i Goldie Hawn (71) uživaju u zajedničkom životu već 34 godine, a za vrijeme svoje veze doživjeli su brojne trenutke za pamćenje.

Jedan od njih dogodio se na početku njihove veze, a bio je obilježen policijskim upadom, otkrio je Russell u intervjuu. Naime, za vrijeme vođenja ljubavi na njihovom prvom spoju u sobu im je upala - policija.

- Gledali smo film nakon čega smo otišli na ples. Odlično sam se zabavljao s njom i zaključili smo da ne želimo da noć završi pa smo otišli u kuću koju je nedavno kupila - ispričao je glumac.

- Završili smo na katu, razgledali imaginarni namještaj u imaginarnoj spavaćoj sobi i počeli se vrlo realistično seksati. U idućem trenutku pokaj nas se stvorila policija - otkrio je Kurt.

- Policajci su mislili da se radi o provali, budući da je u tijeku bilo renoviranje. Sve je to bilo vrlo bizarno - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • noko 24.04.2017.

    Ja sam Kurta uvijek mijenjao sa Patrikom Swayzeom...

  • OrcaPerestrojka 24.04.2017.

    Ova baba mi je fakat iritantna ! Kćer joj je zgodna. Kurt je legenda. Onaj film sa indijancima kanibalima je prebrutalan. Najbolja uloga Kurta ikad.

  • 24.04.2017.

    pa važno da im je sex bio dobar:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare