To je to što me zanima!

Prvo ga je prijavila, a sad se ne sjeća da ju je sin ikada napao

Majka glumca Christiana Balea rekla je da njezina majka i glumčeva baka Edna uskoro slavi 90 godina te da joj je najveća želja vidjeti obitelj ponovno na okupu
Vidi originalni članak

Želim svojeg sina natrag. Šest godina je predugo. Tužno je za oboje što cijelo to vrijeme nismo ni riječ progovorili, izjavila je Jenny Bale (66), majka glumca Christiana Balea (39).

Jenny je za Sunday Mirror rekla da njezina majka i glumčeva baka Edna uskoro slavi 90 godina i da joj je najveća želja vidjeti obitelj ponovno na okupu. Dodala je kako se ne sjeća incidenta uoči Christianove premijere “Batmana” 2008. godine kada su ga ona i sestra Sharon (46) prijavile za fizički napad. 

Policija ga je tada privela na razgovor jer je majka rekla kako je nasrnuo na nju i kćer u londonskom apartmanu. Glumac je tada opovrgnuo optužbe te je nakon mjesec dana oslobođen svih optužbi za obiteljsko nasilje.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • kornel 27.01.2014.

    Odličan glumac uvijek spreman na transformacije! Kako god bilo ima jednu majku i ta ga je majka donjela na svijet.Ako je normalna onda je i normalno da joj fali sin.Nadam se da nije zbog love mada smatram da se roditeljima mora pomagati koliko se može!

  • ojdimidojdimi 27.01.2014.

    majka ko majka...................

  • kung fu panda 27.01.2014.

    kad imaš puno novca svi u familiji misle da su bogati ako odbiješ nešto e onda si u problemu

Komentiraj...
Vidi sve komentare